2777
2789
عنوان

یبوست بچه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 37 پست
چطوری عزیزم؟

سرم میگیری 

اون قسمت نرمش که کرمی هست داخل مقعد بچه میکنی 

بعد سرم رو باز میکنی تا بره تو مقعدش 

نصف یه سرم کافیه 

بعد ازینکه نصفش رفت 

یربع دراز بکشه 

بعد میره دستشویی و به راحتی پی پی میکنه 

اینکارو دکتر یادم داد

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یروز درمیون  بعضی وقتا خیلی کم دو روز یبار

خب بچه منم دو روز یبار دفع داره همیشه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
دکتر پسرم بهش پودر پیدرولاکس داد.من شبا میدادم. ی مدام صبحا و گفت به همه غذاهاش روغن زیتون بزنم... ...

پودر و دادم بلخشید بچتون چن وقتشه و چقد بهش میدی

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

خب بچه منم دو روز یبار دفع داره همیشه

تیکه تیکه و سفت بعضی وقتا پشتش خون میاد 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

تیکه تیکه و سفت بعضی وقتا پشتش خون میاد 

تاحالا روغن زیتون تزریق کردی؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
سرم چی ؟چند درصد؟چند سی سی،

داروخونه بگو سرم برا تنقیه میخوای بهت میدن

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
سرم میگیری  اون قسمت نرمش که کرمی هست داخل مقعد بچه میکنی  بعد سرم رو باز میکنی تا بره ت ...

نمیزارع  شیافتم با هزار و یه بدبختی میزارم براش

نمیزارع  شیافتم با هزار و یه بدبختی میزارم براش

بذار دست و پاش و باباش بگیره بزور

تاحالا روغن زیتون تزریق کردی؟

ن مگه میزاره شیافتم با بدبختب و دعوا

ازمایش بردین؟ شایدپتاسیم خونش پایینه ؟ پسرمنم ۸ماهه بودیبوست شدیدداشت بهدباازمایش فهمیدیم پتاسیمش ...

ن دکتر ننوشت