2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگوووو

خیلی ساده و عامیانه بگم اولی بلیچینگ دندان هست 

برای کسی بهترین روشه ک دندوناش مرتب و در یک خطه و فقط دوس داره کمی روشن تر بشه

پس برای کسی ک دندوناش نامرتبه خوب نیست❌

دومی کامپوزیت 

تو این روش دندان تراشیده نمیشه 

یه ماده سفیدی به اسم کامپوزیت رو دندانپزشک روی دندونتون میزاره و خیلی خوشگل اونو فرم میده 

بیشتر مناسب سنین پایینه چون دندونا تراشیده نمیشه 

❌مشکل این کامپوزیتا اینه ک از کناراش میپره هر ۶ ماه تا یک سال باید برید دندانپزشکی پالیشش کنید چون تغییر رنگ میده 

روش سوم هم لمینت هست

ک بهترین روش و مورد علاقه پزشکاس

تو این روش دندون رو کمی میتراشن و همین باعث ماندگاری بالای این روشه تقریبا بالای ۱۰-۱۵ سال

مسواکتوخیس کن بعد تویه نعلبکی کمی زردچوبه بریزمسواکتوبزن توش  بعددندوناتوباهاش مسواک بزن دندونا ...

گلم در هر صورت دعا میکنم که انشاا... توی ازمون موفق بشی

پست بالاتر گفتم عزیزم ببین با توجه به این توضیحاتی ک دادم کدوم روش برات بهتره 

مرسی عزیزم من دندونام مرتبه فقط رنگش خیلی سفید نیست دوست دارم خیلی سفید باشه پس فکر کنم بپیچین مناسبم باشه گلم از هزینش اطلاع دارین؟ 

مرسی عزیزم من دندونام مرتبه فقط رنگش خیلی سفید نیست دوست دارم خیلی سفید باشه پس فکر کنم بپیچین مناسب ...

بله بلیچینگ سفید طبیعی میشه 

اونجور سفید سرامیکی برای دو تا روش دیگه اس

از لحاظ هزینه هم نگران نباشین به صرفه ترین و ارزون ترین روش سفید کردن کلینیکیه هر فک حدودا از ۱۸۰۰ تا ۲۵۰۰ ک باز به جایی ک میرین و شهرتون متغیره