2821
2789
عنوان

خستم

369 بازدید | 20 پست

سلام خانوما ی مشکل دارم با شوهرم .تحملش خیلی برام سخت شده .از بد دهنی هاش و فحش هایی که میگه خستم کرده 

اصلا بلد نیست درست صحبت کنه .خیلی کوتاه اومدم .تو همه مشکلات پا به پاش هستم و درکم نمیکنه 

تا حالا ی بار نتونستم باهاش درد دل کنم چون بعدش به روم میاره .فقط تو خودم ریختم 😟

ی چیزی بگین آروم بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

من خیلی از بددهنی بدم میاد .ی دختر کوچیک دارم .دوست ندارم تو ذهنش بمونه

شوهر منم اینجوری بود ولی خیلی روش کار کردم خیلی صحبت کردم باهاش باید آروم بدون دعوا و قهر باهاش صحبت کنی بگی از این کار بدت میاد 

چر اینجا همع خستن؟!

منم خستم .....خیلی خستم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

شوهر منم اینجوری بود ولی خیلی روش کار کردم خیلی صحبت کردم باهاش باید آروم بدون دعوا و قهر باهاش صحبت ...

خیلی صحبت کردم باهاش 

فقط دارم زندگی میکنم تو دلم اصلا ازش راضی نیستم 

از خدا میخام ی کاری برای زندگیم بکنه 😔

چر اینجا همع خستن؟!

منم خستم 

البته از بیکاری 😥

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
از ادما یا از دنیا؟!

از همه ی عالم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خیلی صحبت کردم باهاش  فقط دارم زندگی میکنم تو دلم اصلا ازش راضی نیستم  از خدا میخام ی کا ...

به نظرم هیچکی راضی مطلق نیست مگه خیلی کم

چون هیچکی کامل نیست

نمونش شوهر من اخلاقش خوبه ولی دروغگویه عالمه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خیلی صحبت کردم باهاش  فقط دارم زندگی میکنم تو دلم اصلا ازش راضی نیستم  از خدا میخام ی کا ...

من خودم شاغلم .مثل مرد کار میکنم تا حالا ی دست لباس واسه من نخریده .دوست دارم ی بار فقط ی بار بگه بریم مسافرت 

دوست دارم فقط ی بارم که شده برام هدیه بخره 

یا از غذایی که میارم سر سفره تشکر کنه 

هزار هزار بار بهش گفتم بهم محبت کن احتیاج دارم بهت