2777
2789
من چرا دیگه نه به دعا نه به جادو .ببخشید رک حرف میزنم حتی به نماز وروزه و‌....اعتقادی ندارم .چرا .چم ...

عزیزم یه دونه از این کلاس تفسیر قرآنی چیزی که برا جوونا هست برو و بهشونم بگو فعلا هر جور دلم بخواد میام تا بعدا 

کلاس ما قبول می کردن 

بعد از اون اگه واقعا بخوای اولین شب قدر واسه دلت اتفاق عجیبی میفته و ملائک برات یه هدیه از طرف خدا میارن و حال دلت به کلی عوض میشه و باعث تغییر کردنت میشه خیلییییی جالبه

اینو هم تو خودم دیدم هم تو یه خانوم دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب باید اول بری سراغ قرآن و مطالعه اش کنی و معجزات علمی موجود تو قرآن رو مطالعه کنی تا ایمان بیاری ...

من دوبار تو عمرم قران رو ختم کردم .به خدا به ارواح مادرم تو مجردی اکثر دوستام دوست پسر داشتن واسش میمردن .منم عاشق خدا بودم واسش میمردم .علاوه بر نمازهای روزانه خودم .گاهی بی دلیل یا چی دلم برا خدا تنگ میشد .پامیشدم دو رکعت نماز میخوندمد.تا این حد عاشق خدا بودم .تا گذشت که من تو زندگیم دچار مشکل شدم .من همیشه خدا رو تو شادیام صدا میکردم .کلا اینجوری بودم .

بعد که به مشکل خوردم .رفته .رفته بیشتر وبیشتر شد مشکلاتم .نه اینکه صداش نکنم نه.اتفاقا صداشم میکردم .ولی خدا مثل اینکه سرش با بنده ها وخواسته های بنده های دیگه غرق بود .منو فراموش کرد .هر قدر صداش کردم ونماز خوندم فایده نکرد کلا تومنجلاب مشکلات گیر افتاده بودم ...تا به الان که هزار جور نذر .دعا.خواهش والتماس که ۹ یا ۱۰ ساله بنده فراموش شده خدا شدم .دیگه خدا منو کلا کنار گذاشت .حالا نمی دونم به چه دلیلی.به کدامین گناه .اگرم گناهی بودهدقطعا بیشتر از گناهم مجازات شدم دیگه باید بس بشه .بسم نیست .هعی

واقعا اون کلاسا کجا ها میشه؟

کلاسی که من رفتم تو حسینیه محلمون بود شنیدم چند جای دیگه هم هست  تو مساجدو حسینیه ها میذارن اگه پرس و جو کنی پیدا میشه 

والا راستشو بخوای من چند ساله که دیگه کلاس نمیرم اما کافیه تو دلم به سوالی در مورد عقاید و اعمال دیگه برام پیش بیاد دقیقا جوابشو از دهن یکی تو همین سایت یا تو تلویزیون یا تو یه کلیپ و ... میشنوم بدون این که از کسی سوالی بکنم خدا جوابو بهم میرسونه خیلی جالبه کار خدا رو ببین 😍😍 قشنگ خودش آدمو هدایت می کنه 

من چرا دیگه نه به دعا نه به جادو .ببخشید رک حرف میزنم حتی به نماز وروزه و‌....اعتقادی ندارم .چرا .چم ...

عزیزم لقمتو یا درآمدتو عوض کن 

لقمه خیلی تاثیر داره خیلیییی

کلی حدیث داریم در موردش 

همه عرفا و علما می دونن اگه خدای ناکرده لقمه حرام بخورن کلا اعتقاداتشون سست میشه و علاقه به ارتباط با خدا نظیر نماز و قرآن و دعا کم میشه و همین کم شدن عبادت خالصانه باعث کم شدن اطاعت هم میشه و ترس از خدا تو دل آدم کم میشه حتی بارها شده لقمه ی فلانی رو خوردم و بعدش با دنیایی عبادت کردن و نماز شب خوندن و ... بازم دیدم تا گناه نکنم آرومم نمی گیره و علاقم به گناه خیلیی بیشتر از ثوابه 

و کلا اگه آدم لقمش حروم باشه دیگه با دعا کردن هم دلش سمت خدا و نماز و قرآن نمیره 

در حالیکه اگه آدم لقمش حلال باشه تا دعاش می کنن یا خودش صلوات زیاد بفرسته میبینه که اون روز نمازشو با لذت وعلاقه و با یه حال دیگه ای می خونه

😊🤩😍🌺🌹 بارها اینو امتحانش کردم