hamsarjon مدیر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 875 عنوان زندگی مشترک | مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 18 پست میخوام جدا شم از همسرم ؟؟؟طلاق بگیرم به نظرتون تعداد رای : 8 نظرسنجی طلاق زناشویی 6 75% یکنواختی 2 25% 1401/10/26 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsarjon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 875 🫠😂😂😂الان ینی بگم جدا شو میشی وااای من غلط کردم گ... خوردم بخدا اشتباهی گذاشتم...یعنی دفعه اولم بود نمیدونستم باید چه جوری انجام بدم حالا همه هم میان فقط مسخره میکنن....هر کاری هم میکنم پاک نمیشه
sevda_18 عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1991 وااای من غلط کردم گ... خوردم بخدا اشتباهی گذاشتم...یعنی دفعه اولم بود نمیدونستم باید چه جوری انجام ب ... این چه حرفیه دور از جون من شوخی کردم عزیزم ببخشید اخه تو سایت انقد چیزای عجیب شنیدم باور کردم ی لحظه 🫠💔 یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتابها، فیـلمها و داسـتانهـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـیبرن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.
hamsarjon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 875 این چه حرفیه دور از جون من شوخی کردم عزیزم ببخشید اخه تو سایت انقد چیزای عجیب شنیدم باور کردم ی لحظه ... ببخشیت سودا جون اگر تند حرف زدم واقعا از نظر روحی خیلی بهم ریختم
sevda_18 عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1991 ببخشیت سودا جون اگر تند حرف زدم واقعا از نظر روحی خیلی بهم ریختم فدای سرت عزیزم🫠😘😘 یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتابها، فیـلمها و داسـتانهـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـیبرن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.