2821
2789
🫠😂😂😂الان ینی بگم جدا شو میشی 

وااای من غلط کردم گ... خوردم بخدا اشتباهی گذاشتم...یعنی دفعه اولم بود نمیدونستم باید چه جوری انجام بدم حالا همه هم میان فقط مسخره میکنن....هر کاری هم میکنم پاک نمیشه

وااای من غلط کردم گ... خوردم بخدا اشتباهی گذاشتم...یعنی دفعه اولم بود نمیدونستم باید چه جوری انجام ب ...

این چه حرفیه دور از جون من شوخی کردم عزیزم ببخشید اخه تو سایت انقد چیزای عجیب شنیدم باور کردم ی لحظه 🫠💔

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این چه حرفیه دور از جون من شوخی کردم عزیزم ببخشید اخه تو سایت انقد چیزای عجیب شنیدم باور کردم ی لحظه ...

ببخشیت سودا جون اگر تند حرف زدم واقعا از نظر روحی خیلی بهم ریختم

ببخشیت سودا جون اگر تند حرف زدم واقعا از نظر روحی خیلی بهم ریختم

فدای سرت عزیزم🫠😘😘

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز