2777
2789
طوسی  یا سورمه ای  شانسی😂💔

هیچکدوم😁

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😎😎😎رنگی رنگیه روش طرح داره شلوغه روش نمیتونم رنگش و ببینم😁🤣

زرنگ کی بودی شما🤪

اره جلوش طرح داره

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
سبز😂

ن🥴

😐😂این دیگه علم غیب میخواد 

کسی ک حس ششمش قوی باشه میتونه اینو حدس بزنه دیگ😁

جای آبله مرغونم با این ژل میره یا باید برم لیزر  میکرونیدلینگ کنم یا چربی تزریق کنم دارم خل می ...

قربوتت بشم من غلط کردم گفتم حس شیشمم قویه😔😂😂

نه باید بری لیزر منم دارم اتفاقا تازه رو پیشونیمم هست

ایشالا ک میرسه