2777
2789
عنوان

نی نی پسر شد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 49 پست
عزیزم تبریک میگم میشه بگین چجوری از استراحت مطلقی دراومدین طول سرویکستونو اندازه گرفتن؟؟ممنون میشم ج ...

عزیزم من جفتم جدا شده بود و خونریزی شدید داشتم هم داخلی هم کامل از بیرون لکه بینی خونریزی داشتم احتمال سقط دادن و جفت سرراهی بود

الان با سه ماه استراحت جفت بالا کشیده بود و جذب شده بود و فشاری روی طول سرویکسم نبود طولش هم ۳۳هست دو سه سانت اضافه شد بهش قبلا کمتر بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من جفتم جدا شده بود و خونریزی شدید داشتم هم داخلی هم کامل از بیرون لکه بینی خونریزی داشتم احتم ...

خداروشکرعزیزم که هم نی نی سالمه هم خودت انشالله به خوشی بیاد بقلت یعنی این استراحتا ادمو کلافه میکنه ولی باز مراعات کن 

خداروشکرعزیزم که هم نی نی سالمه هم خودت انشالله به خوشی بیاد بقلت یعنی این استراحتا ادمو کلافه میکنه ...

اره من اصلا تکون نمیخوردم فقط تا دستشویی میرفتم غذامم تو جام میخوردم به پهلو 

ان شاالله شمام ب سلامتی زایمان کنی😘❤️

سونوان تی رفته بودی؟

اگه رفته بودی جنسیت وچی گفته بود؟

من ناخاسته باردارشدم بچه اولمه خیلی داغون شدم تصمیم قطعی بودکه سقطش کنم چون هم شرایط مالی وروحی نداشتم هم دوس داشتم برم تعئین جنسیت کنم بارژیم بچه اولم پسر شه ،بعدش نتونستم سقط کنم دلم نیومد ،ترسیدم مشکلی برام پیش بیاد ، تو۱۲ هفته رفتم ان تی گفت جنسیتش احتمالا دختره ولی قطعی ، نیس تو۱۴هفته بیاقطعی بگم پری روز رفتم وقطعی گفت دختره ، من از پری روز اصلا حالم خوب نیس همش گریع میکنم اصلا دست خودم نیس انگاره دیوانه شدم  نه اینکه بین دخترو پسرفرق بذارم ها نه فقط چون همیشه تصورکرده بودم بچه اولمومیرم تعین جنسیت پسرمیشه و بعد ی هم دختر ،الان نمیتونم قبول کنم بقران دیشب دلم میخواست خودموبکشم حالم بده نمیدونم چیکارکنم بخدا دست خودم نیست‌، بیچاره بچم اخه اون چه گناهی داره 

سونوان تی رفته بودی؟ اگه رفته بودی جنسیت وچی گفته بود؟ من ناخاسته باردارشدم بچه اولمه خیلی داغون ش ...

اره ان تی به من گفت شبیه دختره

ولی انومالی رفتم گفت پسره

منم بچه اولم پسره دلم میخواست دختر شه

عالم و آدمم میگفتن دختر چه میدونم هزارتا روش های قدیمیا بلدن نمک میریزن رو سر و کله پاچه به نیتت باز میکننو نخ و سوزن و چه میدونم ابن سینا تقویم چینی همه میکفتن دختره

وقتی گفت پسره اصلا شوکه شدم ولی من بیشتر سلامتیش واسم مهم بود چون احتمال سقط داده بودنو استراحت مطلق بودم خیلی عذاب کشیدم تماااامی ویارامم به دختر دارا میرفت 

ولی کاملا برعکس شد و پسر شد پسرمون داداش دار شد

توکل بخدا حتما خیر و صلاحی توش بوده

شما که بچه اولته اشکالی نداره تلاش کن دومی اونی بشه ک میخوای

اره ان تی به من گفت شبیه دختره ولی انومالی رفتم گفت پسره منم بچه اولم پسره دلم میخواست دختر شه عا ...

همین کارارو بامنم کردن هرکی منو دید گفت پسره بچت .خودمم حس میکردم پسره ولی ان تی گفت صددرصد دختره ومن حالم بدشد، خیلی خودمو اذیت میکنم همش کارم شده گریه نمیتونم هضمش کنم  حالم ازاین حسی که دارم بهم میخوره 

اره ان تی به من گفت شبیه دختره ولی انومالی رفتم گفت پسره منم بچه اولم پسره دلم میخواست دختر شه عا ...

منم مث شما جفتم پایین و هماتوم دارم دو هفتس استراحتم شما مشکلتون برطرف شد هماتوم و جفت؟

همین کارارو بامنم کردن هرکی منو دید گفت پسره بچت .خودمم حس میکردم پسره ولی ان تی گفت صددرصد دختره وم ...

میفهمم چی میگی ولی بچه اولته دومی رو میتونی دکتر بری اصلا ای وی اف کنی بکاری همونی ک میخوایی رو

من بچه دوممه عمرااا دیگه سومی بیارم اصلا تو خودم نمیبینم ک بخوام سومی بیارم که دختر شه همینم با وجود قرص ال دی و جلوگیری خدا خواسته و گرفته مگه اصلااا تو فکر بچه نبودم اگه میخواستم بیارم میرفتم دختر میکاشتم ولی خدا خودش اینجوری صلاح دید

شوهرمم دختر میخواست امروز وقتی دکتر گفت پسره قیافش تابلو بود ناراحت شد ولی هیچی نگفت گفت خداروشکر سالمه با پسرمون هم بازی میشه اما دلش داشت درمیومد واسه اینکه دختر باشه🥺

همین کارارو بامنم کردن هرکی منو دید گفت پسره بچت .خودمم حس میکردم پسره ولی ان تی گفت صددرصد دختره وم ...

ای خدا اخه چرا مگ چ فرقی میکنه بچع اولته بگو‌خدایا سالم باشه بچه تو شکمت گناه داره

منم مث شما جفتم پایین و هماتوم دارم دو هفتس استراحتم شما مشکلتون برطرف شد هماتوم و جفت؟

بله هم هماتوم برطرف شده هم جفت کشیده بالا

ولی من تکوووون نمیخوردما استراحت کامل نهایت میرفتم دستشویی همین

بله هم هماتوم برطرف شده هم جفت کشیده بالا ولی من تکوووون نمیخوردما استراحت کامل نهایت میرفتم دستشوی ...

وای بخدا منم فقط دسشویی میرم افسرده شدم امکان داره برا منم رفع شه.ضربان نینی و جفتتون چطور بود