2777
2789

سلام عزیزم تو تاپیک خودم هر کاری کردم نتونستم جوابتونو بدم

خدا حفظش کنه کوچولوتون رو

عزیزم راستش خیلی وقته گذشته درست خاطرم نیست. فقط مطمئنم دکتر دخترم حرفی از ام ار آی نزد. تا جایی که یادمه هر وقت میخواستم سرپا نگش دارم کمرشو خم میکرد واصلا کف پاش رو زمین نمیذاشت.ولی یه سالگی میتونست کنار مبل و ... بایسته و حدودا ۱۵ ماهگی بدون کمک راه افتاد.

یکم دیر راه افتاد البته دکترش گفت تا ۱۶ ماهگی فرصت داره حالا الآنشو بیا و ببین هزار ماشاءالله یه دقه جایی بند نمیشه خیلی پرجنب و جوشه

خدایا شکرت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنظرم به این راحتی قبول نکنین ام آر ای رو . از دکترش بخواین دارو تقویتی براش بنویسه. تو نور آفتاب ببرینش که ویتامین دی جذب کنه.( البته از رو لباس جذب نمیشه)

ماساژ دادن با روغن های خاصی هم برای تقویت ماهیچه های پاش خوبه من نمیدونم دقیقا چه روغنی بیشترین اثر رو داره از طب سنتی ها سوال کنین.

به خودتون استرس وارد نکنین ان شاءالله هر چه زودتر مشکلش برطرف میشه

خدایا شکرت
بنظرم به این راحتی قبول نکنین ام آر ای رو . از دکترش بخواین دارو تقویتی براش بنویسه. تو نور آفتاب بب ...

ممنون عزیزم آره میگن ام آر آی خطرناکه برای بچه 

بچه من کلی غلت میزنه وقتی می خواهیم بلندش کنم خودشو بلند میکنه

دور سرش هم خوب رشد می‌کنه 

ولی دکتر مغز و اعصاب بردم گفت تاخیر تکاملی داره بچه باید تا هشت ماهگی سرپا بایسته یعنی وزنش رو روی پاهاش تحمل کنه دکتره می‌گفت بچه از دوماهگی باید بتونه این کار رو انجام بده کلی ترسوند گفت اگه ام آر آی ش هم خوب باشه باید بره کاردرمانی

گفت تست تکامل رو هم باید بده