توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
جانم فدای ایرانم🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگمیکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺 خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌 واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀 یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀 آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃