2777
2789
عنوان

طلا بخرم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 37 پست
اگر برای بلند مدت میخوای بخری این مقدار نوسان ها مهم نیست بخر .ممکنه پایین نیاد ممکنه بیاد طولانی مد ...

شنیدم بهمن یه خورده پایین میاد منم میخوام بگیرم موندم بین دورهیی بعدازظهر برم بگیرم یا وایسم بهمن ماه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم بهمن یه خورده پایین میاد منم میخوام بگیرم موندم بین دورهیی بعدازظهر برم بگیرم یا وایسم بهمن ما ...

منم شنیدم ممکنه بهمن ماه یه کم ریزشی باشه ولی بعضیام میگن تا عید همچنان صعودیه

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
میدونم همیشه اشتباه میکنم🤕

دختر خاله من چند سال پیش ۱۲۰ میلیون داشت میتونست پردیس یا اطراف تهران یه خونه کوجیک بگیره نگرفت گذاشت بانک آخرش دید ضرره بعد چند سال در آورد یه ۲۰۶ دست دوم خرید😑

واقعا؟

چی واقعا .تورم سال اینده؟ آره بابا نماینده های مجلس که عضو کمیسیون بودجه هستن گفتن اگر چکش کاری درست حسابی نکنیم طبق بودجه سال بعد مردم بیچاره میشن. گفته بود دولت جوری بودجه داده که از یه عده بدبخت که زور دولت بهشون میرسه میخوان بکنن بدن به نهاد ها و سازمانهایی که حتی خروجی و بازدهی خوبی هم ندارن یکیش حوزه و صدا سیما.خلاصه نماینده ها هم چکش کاری کنن باز این دولت که مادیدیم کار خودشو می‌کنه میگه ما خوبیم و همه مردم راضین. اونایی که اعتراض دارن معاند ضد انقلابن‌.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
دختر خاله من چند سال پیش ۱۲۰ میلیون داشت میتونست پردیس یا اطراف تهران یه خونه کوجیک بگیره نگرفت گذاش ...

آخه طلاهم درصد برمیدارن موقع فروش ولی پایین تر از قیمت تابلو خیلی نامردن

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
چی واقعا تورم سال اینده؟ آره بابا نماینده های مجلس که عضو کمیسیون بودجه هستن گفتن اگر چکش کاری درست ...

خدا خودش رحمی به حالمون بکنه ان شا الله

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
شنیدم بهمن یه خورده پایین میاد منم میخوام بگیرم موندم بین دورهیی بعدازظهر برم بگیرم یا وایسم بهمن ما ...

منم میخواستم بخرم دست دست کردم اون موقع که سکه اومد روی نوزده تومن نخریدم آخر دیدم داره می‌ره بالا سریع رفتم رو بیست و چهارصد خریدم الان یه تومن رفته روش در عرض کمتر از دو هفته. دولت سعی داره با شایعه و اخبار و دستوری قیمت رو بشکونه اما بازار کار خودشو می‌کنه و نهایت این اخبار یکی دو روز اثر میزاره بعدش باز بالا می‌ره. الان از عرضه سکه توی بورس هم استقبال نشد. خودت میدونی من به این نتیجه رسیدم خرید بلند مدت هر موقع پول داشتی بخری مهم اینه سال آینده رشدش رو می‌کنه و جبران میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
آخه طلاهم درصد برمیدارن موقع فروش ولی پایین تر از قیمت تابلو خیلی نامردن

من باشم سکه میخرم میزارم کنار  یا طلای دست دو بر میدارم واسه سرمایه نگهش میزارم چند سال بعد میفروستم اگه خواستم اگر پولت به خونه میرسه حتی ۳۰ متری تو حاشیه شهر به نظرم بخر بخصوص اگه تهرانی 

میترسم صبر کنم همینطور بره بالای۲تومن

اگه برای بلند مدت میخوای بگیر چون صدرصد سود میده. چن ماه پیش که تقریباگرمی 1330 بود یه مقداری خرید کردم چن روز دیگه میرم یه زنجیر بخرم چون برا بلند مدت نگهش میدارم البته ای بار تصمیم دارم شکسته و کم اجرت بخرم

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
دختر خاله من چند سال پیش ۱۲۰ میلیون داشت میتونست پردیس یا اطراف تهران یه خونه کوجیک بگیره نگرفت گذاش ...

چه اشتباهی کرده بانک گذاشتن همیشه ضرره.اول ملک بعد خودرو بعد طلا اونم اولویت با سکه بعد طلا آبشده که از آدم مورد اعتماد باید بخری و زیر ۵۰ م نمیدن بعد طلا سوخته یا همون شکسته بعد طلا کم اجرت.

من باشم سکه میخرم میزارم کنار  یا طلای دست دو بر میدارم واسه سرمایه نگهش میزارم چند سال بعد میف ...

نه بابا یک خونه 80متری داریم دلم میخواد 20متر بزرگترشو بخریم ولی با این تورم واقعا سخته همه پولامو به باد دادم بورس تو صرافی کریپتولند که جمع شد الان فقط 50تومن دارم

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️