هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 عنوان نهار چی دارید 😋😋😋 551 بازدید | 50 پست خودم کوکو دارم سرخ میکنم منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘 1401/10/26 | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 ماکارانی سوپ دیشب برف اومده سوپ میچسبه میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
المیراخانوووووم عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11871 کوفت زهر مار بخورمبمیرم راحت شم صبح تاحالاهمش حرص خوردم واعصابم خرده وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 تو ماهیتابه س منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 ابگوشت آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
۸۲oaysano عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 486 آبگوشت پخته مامانماصلا ندوس😐😑 •آرامباشدرستمیشَود نههیچشَبینَههیچزمستانیدائمینیست🌚🌨💫•️