2777
2789
چرا میپرستیدتش

در قبال بردگی که براشون میکرد بهش قدرت میدادن 

رسالتش این بود که بقیه ی انسان های روی زمین رو هم به بردگی بکشونه که تا حدودی موفق شده

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما در کل دوست من..افرادی که درجه درونگرایی زیادی دارن در تصوراتشون جن می بینن‌.یعنی فکر می کنن که جن می بینن..اما جن نیست حاصل تصورات خودشونه..اما باور دارن که دیدن..

گاهی هم ضعف جسمانی و کم خونی و یا ضعف اعصاب و ناراحتی روحی باعث می شه ادم سایه هایی ببینه و دچار توهم بشه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

پریدن از خواب و این استرس ها هم ممکنه به خاطر ناراحتی ها و افکار روزانه باشه..قبل خواب عرقیات آرام بخش بخورید.سعی کنید تفریحتون رو بیشتر کنید و از هوای مطبوع استفاده کنید..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بزار بترسومت جن بوده😂😂

آخه میگن جن سم داره ولی اون نداشت وکامل انسان بود یه نفردیگه کنارمن دیدامابقیه اونوندیده بودن یعنی توجمع چندنفره مادونفردیدیم وهردویقین داشتیم که اون شخص بیرون خونه هست

جن ها خوب و بد دارن..یه سریشون بدن که بهشون می گیم شیطان..یه سریشونم خوبن..بعضی رمالا کارای بد می کن ...

خب جنای خوب در مقابل چی بهشون سرویس دهی میکنن؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آخه میگن جن سم داره ولی اون نداشت وکامل انسان بود یه نفردیگه کنارمن دیدامابقیه اونوندیده بودن یعنی ت ...

عمه منم دیده اما اون مطمئنا جن بوده

یه روز میبینه دخترش اومده داره خونرو تمیز میکنه بعد یادش میفته که دخترش رفته مسافرت اونم چه جای دوری مکه😬

اما در کل دوست من..افرادی که درجه درونگرایی زیادی دارن در تصوراتشون جن می بینن‌.یعنی فکر می کنن که ج ...

امامن اصلا آدم درونگرایی نیستم خیلی پرانرژی هستم نه تنهامن بلکه همزمان بامن یه نفردیگه هم دیدوهردوواقعیت ترسیدیم امابقیه که کنارمابودن چون ندیده بودن باورنکردن گفتن توهم بوده درصورتی که به یقین رسیدم این چیزاواقعیت داره وتوهم نیست

چه رابطه دوستانی

چون هدف خلقت رو دنبال میکنن، گاهی بخاطر همین قضیه اون جن هایی که مسلمان هستند گاهی با علما یا ادم های خوب ارتباط میگیرن 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️