2777
2789
عنوان

پرواز روح

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 39 پست
بعدبعضیاهی میگن رایگان😂😂 شرایط خاصی ک اره دارن.بله درسته

قطعا رایگان نمیشه😂بعد من یه موقعی خواستم طلسم بگیرم از همون یه شرایط سختی بود مثلا من الان چطوری دروغ نگم یا مثلا حسادت کوچیکم که دست خوده ادم نی با بقیه شرایط کاری ندارم😐😂 نمیدونم اینجوریه یا نه بعد تازه پولم بهش دادم ولی کار نکرد تو همون دو هفته ایم که همه قوانینشو انجام دادم😂

قطعا رایگان نمیشه😂بعد من یه موقعی خواستم طلسم بگیرم از همون یه شرایط سختی بود مثلا من الان چطوری در ...

گلم طلسم ک نیاز ب این چیزایی ک بهت گفته نداره که اصلا

چقدازت گرفت؟

من برگشت وجه دارم

واقعانم نمیشه اخه ولی من کم میگیزم 

فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰۰ گرف اونموقع😂💔بعدش دیگ سراغ اینچیزا نرفتم ایدی تل داری؟

اصلا طلسم ک میکنن مراجعه کننده نیازبه کاری نداره 

روبیکاواینستاگزام دارم

فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....
بده جفتشم ببینم اینستا بالا میاره 😂

بیاخصوصی

بیاخصوصی

راجب پرواز روح بود نه طلسم

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

سوال ایشون درباره طلسم بودن

اموزش شیفت کسی بلده

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
سوال ایشون درباره طلسم بودن

اها راجب شیفت بلدی