2777
2789

فریز از برق کشیدم دیگه مشغول تمیز کردن بودم 

فلذا شام نپختم هرچی از ناهار مونده رو بخوردشون میدم😃

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در همه حال شام درست میکنم  کلا بچه هام غذا دوس دارن شام سبک و این چیزا رو درک نمیکنن

من از اول زندگیم اصلا یادم نمیاد شام درست کرده باشم باورت میشه😐😐 یعنی درست کردما درحد همون کوکو این چیزا

یه پسر فوق العاده بدغذا دارم ک حتی نهار به زوووور چندقاشق میخوره اگ میخورد لاقل بخاطر اون درست میکردم

همسرمم موافق غذای پلویی برا شام نیست همش میگه نمیخاد درست کنی هرچی شد میخوریم،  سیب سرخ شده خیلی دوس داره اکثر وقتا سیب سرخ میکنه

عزیزم اگه جو پرک داری درست کن یه ساعته حاضره 

اره دارم عزیزم ولی شام مرغ داشتم دیگه خوردیم انشالله فردا ناهار🤤

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چجوریه؟پنیر سبزیجات دارم میشه؟باردارم وحشتناک ویار تخم مرغ کردم

عزیزدلم نی نیت سالم باشه 

تو ماهیتابه روغن بریز بعد به اندازه ی۳ قاشق پنیر توش رنده کن حرارت باعث میشه پنیر اب بشه نمک فلفل بهش بزن بعد ۱ تخم مرغ توش بشکون مدام هم بزن تا تخم مرغ خودشو بگیره اگه طعم شوید هم دوستداری قبل تخم مرغ به اندازه ی نصف قاشق شوید توش بزن 

من از سبزی شوید بدم میاد نمیزنم 

وای خیلی خ شمزه ست 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
اره دارم عزیزم ولی شام مرغ داشتم دیگه خوردیم انشالله فردا ناهار🤤

نوش جونت باشه 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم ب نظر خوشمزه میاد

اره یه غذای گیلانیه 

ماهم ک حال و اشپزخونه اینقدر سرده ک اصلا نمیشه وایستاد ،دیگه غذا درست کردن که بماند😢 فقط میدوییم سم ...

وای چرا

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️