2777
2789
عنوان

دختر ۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 38 پست
پسر من چهار سال و نیمس تو فامیل معروف به قلدری از کسی حساب نمی بره ،خرابکاری کنه هم باز طلبکاره ،من ...

دقیقا فاز این بچهاچیه؟

انگار منفعت طلبن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دخترم ۵ ساله نیست  اما توی اون سن هم خیلی مهربون بود ، رابطش با پدرش خیلی خوبه  فوق العا ...

قآنون ک زیادی قانونمند نسبت به دوستاش 

اما مدرسه رفتن یه سری اخلاق بد وخوب جذب میکنن انگاری

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی منطقی هست کلا و عاشق خرید هست الان خودش پول هاش رو جمع می‌کنه واسه چیزی که لازم داره  راب ...

دختر منم ۶سالشه دقیقا همین جوری بعضی وقتا از این همه خوب بودن و منطقی بودنش  تعجب میکنم ولی از همون بچگی به هیچ عنوان باهاش لج نکردیم اصلا لج باز نیست 

الانم که پیش دبستانی تعطیله کلا با اشپزی و به قول خودش چیزای مینیاتوری سرگرمه

حق داره. یا خودت سرگرمش کن یا همبازی براش پیدا کن. تابستون میخوای چکار کنی

تابستون وصغ خیلی بهتر زمستون سخته 

بخصوص امسال ک بزرگتر

دقیقا فاز این بچهاچیه؟ انگار منفعت طلبن

من حامله بودم جاریم یه بار غذا داد الان اخلاقش کپ جاریم ،خود جاریم عشق می کنه می گم حقا. که اردیبهشتی هس ما خوبیم اشکال از بقیس

قآنون ک زیادی قانونمند نسبت به دوستاش  اما مدرسه رفتن یه سری اخلاق بد وخوب جذب میکنن انگاری

من گاهی دوروبر میگن سخت نگیر چیه میگه قانون ما اینه و فلان 

اما من اصلا اهمیت نمیدم ، الان مثلا معلمش خیلی راضیه میگه تو کلاس خیلی خوب رعایت میکنه 

از الان روی دوستاش حساسم و حس کنم دوستش بچه مناسبی نیست یا نکات اخلاقی منفی داره سعی میکنم کم کم دخترمو ازش دور کنم ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

حرفمو بعضی وقتا سریع گوش میکنه بعضی وقتا ن، کلا تو زندگی فقط از من توقع داره، همش حوصلش سررفته ،بدغذاست ،کم غذاست ،خیلی خونرو بهم میریزه، در عوض اصلا حرف زشت نمیزنه ،بیرون باشیم بگم الان نمیشه فلان چیزو خرید ی روز دیگه قبول میکنه، خیلی خونگرم وبامحبته یک ثانیه حالم بدباشه همه ی تلاششو میکنه منو خوب کنه ، عاشقشم 

دخترم پنج سالشه چون بادختربزرگم فاصله سنی زیادی نداره باهم بازی میکنن لج بازنیست خیلی منطقی رفتارمیکنه تازمانی که کسی پارودمش نذاره اروم هست ،برای باباش هم خیلی زبون میریزه رابطش عالیه باهاش،

یه قلک هم خریده هرروزشده ده تومن توش میندازه به باباش میگه پرکه شدپولامومیدم بهت ماشینتوعوض کن🤪😂🥺

چه ربطی داره عزیزم بزرگترین اشتباه اینه که توانایی مالی و روانی فرزند پروری نداشته باشی ولی بازم بچ ...

کلا بچه تک اشتباه البته ابن نظر من 

به اون مرحله رسیدم ک خیلی فکر کردم آخرش به هزار دلیل شخصی و اجتماعی میگم تک اشتباه 

منم رو خیلی مسائل حساسم مثلا دوس ندارم مادر عصبی باشم 

یا بچم کمبود حس کنه 

ولی شما ک من نمی‌شناسید 

طبق تجربه ک دیدم اطرافیان کلا بچه تک یسری چیزا واقعا تجربه نمیکنن 

سرگرم شدن با دنیا بزرگترها 

متفاوت 

پرخاش نمیکنه؟ چون دخترم همجا معروف به آرومی  یوقتا فقط بمن پرخاش میکنه  مثلا از ده تا ۴ ...

گاهی وقت ها اهل پرخاشگری هست اون لحظه بغلش میکنم ازش میپرسم چی باعث شده عصبی بشی بهش میگم چشمات رو ببند و به چیزی که ناراحتت کرده فکر کن و برام توضیح بده گاهی میگه چون حوصلم سر رفته گاهی میگه چون نقاشی هام رو بد کشیدم ...کلا ازش می‌خوام به رفتارش فکر کنه بعد آروم میشه گاهی بهش حق میدم تنها تو خونه بودن براش سخته منم سعی میکنم شرایط بازی با بچه ها رو براش فراهم کنم میبرمش باشگاه کلاس زبان با هم نقاشی میکشیم کاردستی درست میکنیم باید باهاشون راه بیاییم 

انسانیت......

من حامله بودم جاریم یه بار غذا داد الان اخلاقش کپ جاریم ،خود جاریم عشق می کنه می گم حقا. که اردیبهشت ...

مگ میشه؟ 

من گاهی دوروبر میگن سخت نگیر چیه میگه قانون ما اینه و فلان  اما من اصلا اهمیت نمیدم ، الان مثل ...

کلا دختر منم قاطی بچه شر نمیشه 

ولی الگو برداری دارن 

کل روز تو یه کلاس

در کل خوب 

ولی مثلا میگن این سن شبیه نوجونها میشن یکم کم طاقت

حرفمو بعضی وقتا سریع گوش میکنه بعضی وقتا ن، کلا تو زندگی فقط از من توقع داره، همش حوصلش سررفته ،بدغذ ...

اره دختر منم بگم نمیشه خرید ساکت 

کلا خوبه 

ولی بجها کلافه میشن از تنهایی 

کوچیکتر بود بهتر بازی میکردیم الان بازی فکری 

خریدم اما کلا تنهایی کم پیش میاد بازی کنه