2821
2789
عنوان

خرید جهزیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه مارکی؟

همه رو یه مارک نگرفتم خوبا رو گلچین کردم

یخچال سامسونگ 

ماشین لباسشویی  . ماشین ظرفشویی . تی وی .. ال جی

جاروبرقی .. خردکن ... گوشت کوب برقی ..  بوش

ابمیوه گیری براون

چرخ گوشت . همزن .  مخلوط کن . کنوود

تستر .. رنده برقی . فیلیپس 

دستگاه گریل تفال 

زودپز کرکماز

چای ساز فیلیپس

یخچال سامسونگ خریدم، لباسشویی بوش، جارو برقی بوش، کولر گری، آبمیوه گیری بوش، سبزی خرد کن آکا، چرخ گوشت بوش، همزن مایر، آون توستر اروپا، اتو بوش، همینا خریدم ، بجز اتو و همزن از همشون راضیم

ما از نخل تقی  گرفتیم همه چیزامونو، باید بگردی یسریها ارزون میفروشن یسری ها گرون

آره باید آشنا باشی و قیمت شهر خودت توی دستت باشه😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟!

فکر کنم زیادم باهم فاصله ندارن درسته؟ اگر راهم افتاد اونورا حتما هردو رو سر میزنم ممنونم ❤

اره نزدیک بهم هستن 

من خوزستانم و کلا خریدمون از این سه تا شهره 

جهیزیمم وسایل برقی هندیجان گرفتم ظرف و چمدان و حوله از گناوه و دیلم و بعد که جای دیگه قیمت می‌گرفتم واقعا تفاوت داشت

🍓✨

وسایل من اگثرا فیلیپس و دسینی هستن  ولی اگر عقل الانمو داشتم همه رو پارس خزر میگرفتم  اش ...

آخه بعضی چیزا ایرانیش خوب نیست واقعا 

مثلا اتوی پارس خزر پارچه رو برق میندازه هم میسوزونه

ان شاالله خدا میرسونه کم کم میگیری عزیزم وام ازدواجتو نگرفتی؟

انشالله همه امیدم به خداعه

هنوز عقد نکردیم مامانم میگ اگر عقد کردین میخان زود ببرن خونه نمیتونم جهیزیه جور کنم🙂

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
همه رو یه مارک نگرفتم خوبا رو گلچین کردم یخچال سامسونگ  ماشین لباسشویی  . ماشین ظرفشویی ...

رنده برقی کاربردی هست براتون؟ و حالا که رنده برقی گرفتین از این رنده نارنجی ها هست چند کاره هستن،از اونا دیگه نگرفتین؟

رنده برقی کاربردی هست براتون؟ و حالا که رنده برقی گرفتین از این رنده نارنجی ها هست چند کاره هس ...

هنوز استفادش نکردم تو خونه خودم نرفتم ولی فیلماشو دیدم خیلیی ب درد بخوره من استفادم میشه 

اینه