2789
لطفاً منم بگیننننن دوسم داره؟با هم ازدواج میکنیم؟چند سالگی ازدواج میکنم؟کنکور قبول میشم؟

احساس کردم که یه حس هایی داره ولی اونقدرا هم قوی نیست چند سالگی هم احساس کردم بین ۲۲الی ۲۵ کنکور هم قبول میشی البته کنکور رو که همه قبول میشن ولی همه به یه رشته نه ...

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲۸ سالگی 

منم بگین

ما کی باهم‌آشتی میکنیم کی ازدواج میکنیم

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
گیج شدم سوال دوباره بپس 

کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟ ؟؟فامیل یا غریبه؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
احساس کردم که یه حس هایی داره ولی اونقدرا هم قوی نیست چند سالگی هم احساس کردم بین ۲۲الی ۲۵ کنکور هم ...

منم بگین لطفا 

ما کی باهم‌آشتی میکنیم کی ازدواج میکنیم

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
منم بگین لطفا  ما کی باهم‌آشتی میکنیم کی ازدواج میکنیم

اشتی یکم طول می‌کشه ولی زیاد نه ازدواج هم عدد ۳ رو حس کردم ۳ ماه دیگه و یا ۳ سال دیگه ....

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست