2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 28 پست

برای تهوعت نبات وزعفران دم کن بخور هم گرم  سردی بدنتو میگیره هم ضد استرس وآرامش میگیری هم زودتر پریود میشی خیالت راحت میشه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیر دلتم احتمالا عفونت کردی    پونه وآویشن دم کن بخور

یا چای کوهی   برای عفونت وکیست خوبه

اگه دردش خوب نشد برو دکتر   ولی باردارنیستی خیالت راحت

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

اخه میدونی احساس میکنم تو مالش آب منی هم بر خورد داشته 

مگه دخول داشتی؟

نه بابا اینجوری با مالش ورامش هیچکی باردار نمیشه

مجرد

دیگه اجازه نده به هیچ وجه مقعدی انجام بده    خیلی برات ضرر داره   خودت یه سرچ ساده بزن تو اینترنت ببین چه عوارضی داره

خودتو دوست داشته باش

خیلی استرس دارم الان هم حالت تهوع دارم هم زیر شکمم درد می‌کنه 

ببین گفتم که زعفران ونبات بخور   هم آرامش میگیری هم پریودت میاد

حالت تهوع هم بخاطر استرس داری

زیرشکمتم بخاطر رابطه وعفونتِ

آخه کی ده روز مونده به پریودش میفهمه که باردارشده که شما دومی باشی  اونم رابطه ای که ازمقعد بوده وباکاندوم   ومالش و....

دیگه بهش فکرنکن راه حلم بهت گفتم زعفران پونه آویشن چای گوهی گاوزبان ورزش طناب زدن 

خیلی دیگه حالت خرابه وداری ازاسترس تلف میشی یه بی بی چک بزن وخلاص

حالت تهوع وشکم درد علامت التهاب آپاندیس هم میتونه باشه اگه خوب نشدی برو دکتر