2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 29 پست

میفهمتت چی میگی دقیقا ماهم یکی دورمون هس دماغش عین نوک عقابه

ضایع س یه مقدار

ما بهش میگیم یه دعوا ساختگی درست کنه دماغش بشکنه بره طبیعی عمل کنه

خودش چون پسره و یکم ابهت داره اهل قرتی بازی نیس ک عمل کنه

ولی با این روش یکم راضی شده 

شمام بگو خواهرت عمل کرده خوشگل شده نظرت چیه ؟

یعنی تو دلت نمیخواد عمل کنی

برای قشنگی موهات رو من حساب کن🍀

بینی توی خوشبختی اینقدر تاثیر داره؟   وقتی از همه نظر خوبه بنظرم موضوعی نیست ک بخواد مهم باشه.هر چند قیافه باید  ب دلت بشینه ولی من ب شخصه از کسی خوشم بیاد چهره ش هم برام قابل تحمل میشه و برعکس

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا ب صورتشون میاد دماغ قوزدار من باشم بهش نمیگم چراعمل نکردی

نه ببین خیییییییییلی شدیده قوزش اصن یه قوزه معمولی نیس 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
فقط به خاطر قوز😐😐😐

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

اگه هیچ جوره ب دلت نمیشینه ردش کن

به دل نشستن ظاهرهم خیلی مهمه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
ب دلت نمیشینه؟

چرا اتفاقا 

چون از لحاظ باطنی خیلی همونیه که میخوام از نظر شرایط مالی و شغلی خم همونه و حتی چهرشم کاملا قشنگه فقط بینیش مشکل داره اصن برام مهم نیس امااا مامانم انقدر هی میگه حواستو جمع کن من دارم بهت میگم که پس فردا نگی شما چرا نگفتید بهم رفته رو مخم واقعا ،خیلی هی میگه هربار که میبینتس میگه بهم🤦🏻‍♀️

دغدغه هاتون فقط کیس خوبو فقط به خاطر دماغ میخوای از دست بدی؟؟؟ الان اونقدرا قیافه ملاک نیس  ...

نمیخوام از دست بدم که !

نگفتم رد کنم یا نه 

گفتم موضوع عمل رو مطرح کنم به نظرتون یا نه!

اگه واقعت چهرش خوبه لزوما چون بینی بدون قوز مده نیاز نیست بگی عمل کنه مرد زیادی خوشگل بشه برا خودت د ...

واقعا چهرش اوکیه و قشنگه فقط بینیش مشکل داره یعنی قوزش طبیعی نیس انگار

چرا اتفاقا  چون از لحاظ باطنی خیلی همونیه که میخوام از نظر شرایط مالی و شغلی خم همونه و حتی چه ...

اگ واقعا اخلاقش خوبه  اوکیه داری میگی  چهرشم قشنگه پس نظر خانوادت مهم نباشه مهم تویی ک چجوریه در نظرته اون اقا

بعد مگ حتما باید بینی کوچیک و سربالا باشه تا قشنگ بشه یکی!؟😐

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

اگه هیچ جوره ب دلت نمیشینه ردش کن به دل نشستن ظاهرهم خیلی مهمه

چرا اتفاقا میشینه چون ظاهرش واقعا قشنگه و اینکه چون از لحاظ باطنی خیلی همونیه که میخوام از نظر شرایط مالی و شغلی خم همونه و حتی چهرشم کاملا قشنگه فقط بینیش مشکل داره اصن برام مهم نیس امااا مامانم انقدر هی میگه حواستو جمع کن من دارم بهت میگم که پس فردا نگی شما چرا نگفتید بهم، رفته رو مخم واقعا ،خیلی هی میگه هربار که میبینتس میگه بهم🤦🏻‍♀️

اگ واقعا اخلاقش خوبه  اوکیه داری میگی  چهرشم قشنگه پس نظر خانوادت مهم نباشه مهم تویی ک چجو ...

اره برام مهم نیس،همش میگم حالا فرض کن بینیش قشنگ ترین بینی دنیا بوده ولی شعور و اخلاق و ایمان نداشت چی؟

من مشکلی ندارم ولی اینکه هی مامانم میگه یا بقیه اعضای خانوادمم وقتی دیدنش یه بار گفتن  ،همش میگم نکنه الان متوجه نیستم بعدا برام مهم باشه🤦🏻‍♀️

اره برام مهم نیس،همش میگم حالا فرض کن بینیش قشنگ ترین بینی دنیا بوده ولی شعور و اخلاق و ایمان نداشت ...

مگ دست خودش بوده بینیش اینطوره اخه؟  توجه نکن

مگ دست خودش بوده بینیش اینطوره اخه؟  توجه نکن

دقیقاااا خودمم اینطور فک میکنم که این اصن یه چیز اکتسابی نیس که ادم سختگیری کنه توش 

توکل بخدا

خیلی ممنونم بابت نظرتون عزیزم🍀🌸

دقیقاااا خودمم اینطور فک میکنم که این اصن یه چیز اکتسابی نیس که ادم سختگیری کنه توش  توکل بخدا ...

خواهش میکنم گلی  😘❤