2777
2789
عنوان

شمام تو بارداری ایجوری شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 50 پست

من تازه دوماهمه ریزش موپیداکردم☹

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالتون ان شاء الله نی نی هاتون سالم و سلامت به دنیا بیان من چند ماه اقدامم نمیشه🥺برام دعا کنید خیلی دلم بچه میخواد کسی از شما ها بوده که کیست تخمدان داشته باشه و الان نی نی داشته باشه

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
خوش به حالتون ان شاء الله نی نی هاتون سالم و سلامت به دنیا بیان من چند ماه اقدامم نمیشه🥺برام دعا کن ...

انشالله هرچه زودتر به خیروخوشی بچه دارشی ویه حاملگی راحت داشتع باشی. من کیست نداشتم ولی تنبلی تخمدان شذید داشتم هردوتابچمو رفتم داروگیاهی خوردم حامله شدم

خدایامراان ده که مراان به
انشالله هرچه زودتر به خیروخوشی بچه دارشی ویه حاملگی راحت داشتع باشی. من کیست نداشتم ولی تنبلی تخمدان ...

ممنون عزیزم ان شاء الله

اسم دارو هاتون دارید منم بگیرم ؟؟

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
من شکمم بالا اومده یا یکم تپل شدم ولی در کل کارای خونه ی خودمو مادرمو گاهی اوقات مادرشوهرمو انجام می ...

منم تمام کارامو انجام میدم ولی داغونم 

هیچکس درکم نمیکنه ک واقعا حالم بده

ممنون عزیزم ان شاء الله اسم دارو هاتون دارید منم بگیرم ؟؟

ببین عزیزم اون داروهایی که من خوردم باتوجه به طبع بدنم بود. چون توی طب سنتی مزاج وطبع خیلی مهمه. من صفراویم بشدددت. معجون تقویت تخمدان وسکنجبین کاسنی وچندین تاعرق گیاهی وبادکشی وحجامت انجام دادم

خدایامراان ده که مراان به