2777
2789
بمونه گردن خودت. 

ن بخدا تهمت نزدم چرا اینجوری گفتی......گفتم ک من خودمم همین مشکل برام پیش اومده چرا اینجوری گفتی عذاب وجدات گرفتم.....بابا گفتم ک برا منم پیش اومده فقط اونایی ک تو تاپیک منتظرن اعصاب ندارن....کامنتامو بخوون.....

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بخدا تهمت نزدم چرا اینجوری گفتی......گفتم ک من خودمم همین مشکل برام پیش اومده چرا اینجوری گفتی عذا ...

ببخشید عزیزم کامنتت یه جوری بود که انگار بهم گفتی دروغ میگم. به هرحال بابت سوتفاهم پیش اومده عذر میخوام

ببخشید عزیزم کامنتت یه جوری بود که انگار بهم گفتی دروغ میگم. به هرحال بابت سوتفاهم پیش اومده عذر میخ ...

ن گفتم ک همیشه همینجوریه برا همه یه سری دلیل هست ک نمیشه عکسو گذاشت حالا ب هر دلیلی ولی بقیه ک دارن میخوونن و منتظرن اعصاب ندارن.....حتی برا خودم پیش اومده.....‌اشکالی نداره عزیزم پیش میاد.....

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
مطمئن باش دیگه بااین قشرقی که به راانداختی دفعه بعدنمیزاره ...

دوساله ازدواج کردیم تا الان هیچ مناسبتی نه تبریک گفته نه کادو داده 

فقط پارسال تولدم خونه مامانم اینا بودیم برادرم برام کیک خرید اینم بعدش گفت بیا بریم بازار یه ظرفی بخر برای تولدت

اتفاقا دارم،تاپیک آخرمو ببین همسایه جفتیمون از دو شب دعوا کردن تا یه ساعت پیش گوشام درد گرفتن

چقد بدم میاد از این همسایه های بی فرهنگ

از نظرم افراد موفق اونایین که،احساسات غیر ضروریشون را ریختن تو سطل زباله ی سر کوچه")⁦♡((
دوساله ازدواج کردیم تا الان هیچ مناسبتی نه تبریک گفته نه کادو داده  فقط پارسال تولدم خونه ماما ...

الان به نظرت به نتیجه رسیدی جزء اینکه اعصابت روداغون کردی حساسیت به خرج دادی دختر...

هعییییی  چیزی نگم بهتره

فکر کنم شوهرتون جلو اونا اینکارو کرده...شوهر منم سال اول ازدواجمون جلو خانوادش با جدیت باهام حرف میزد استوری نمیذاشت چون اونا این چیزا رو زن ذلیلی میدونستنو مسخره میکردن البته زیر پوستی مثلا جلو شوهرم مبگفتن فلانی عرضه نداره از زنش میترسه هر روز برا زنش وضعیت میذاره یا زنش رو میذاره جلو ماشین مامانش عقب میشینه کلی از ای چرت و پرتا در صورتیکه شوهرم خیلی دوستم داشت جلو منم رو خودش نمیذاشت بگه خانوادم اینطورن چون نمیخواست من با اونا بد بشم ولی ذات خرابشون بعد از چند سال نمایان شد

فکر کنم شوهرتون جلو اونا اینکارو کرده...شوهر منم سال اول ازدواجمون جلو خانوادش با جدیت باهام حرف میز ...

آره خانواده شوهرم که اینارو میگن حتی بیرون هم بخوایم بریم دونفری مکافات داریم و هزارتا حرف و تیکه بعدش بارمون میکنن. جلو نشستن ماشین هم که مشخصه تا مادرشوهرم باشه جای اونه😂

اما در کل اگه میخواست تبریک بگه یا کادو بگیره میتونست دور از چشم اونا باشه خصوصا اینکه اون روز خونه مامانم بودیم