2777
2789
عنوان

اسم بچه بنظرتون چی قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 74 پست
به نظرم انتخاب اسم کاملا سلیقه ی ...این امکان وجود داره شما از اسمی خوشتون بیاد کسی دیگه خوشش نیاد . ...

خب چه ایرادی داره هرکی میتونه نظرش رو بگه

مثلا من یه اسمی رو بپسندم شما ممکنه بگی نه قشنگ نیست منم نباید بهم بربخوره چون نظر شماست 

مهم اینه با تمسخر نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معنیش چیه

روح بی همتا 

چهره ای که شبیه نیاکانشه اصیله 

البته ارتینم خیلی دوست دارم اسم پسرمم هست 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خب چه ایرادی داره هرکی میتونه نظرش رو بگه مثلا من یه اسمی رو بپسندم شما ممکنه بگی نه قشنگ نیست منم ...

بازم شما موضوع تاپیکتون خوب بود ...ولی نود درصد کسایی که مثلا میان مینویسن به نظرتون فلان اسم قشنگه بزارم برای بچه ام ؟...یه عده میان میگن نه قشنگ نیست بزار فلان و توی کامنت ها کلی اختلاف نظر با اسم ها صورت میگیره ...من کلا مخالف سر سخت تاپیک اسم هستم چون یه جاهایی اسم بعضی ها زیر سوال میره...

اینم نظر من در ارتباط با تاپیک موضوع اسم بود ..🌹

خوبم فاطی زشته😅

برخلاف اسمت اصن خوشگل نیستی 🤣جهت شوخی ندیدمت ک

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

اِلا حامی

اترین ارتین

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

ارغوان، خیلی دوست دارم این اسمو قطعا اسم دختر آیندمه

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤