2777
اره خیلی اصن داریم پادشاهی میکنیم =/

همینطوره 

من هم آقا نیستم مثل شما خانمم و دارم همین دوره زندگی میکنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان من یه مدت حرفایی رو که زیاد منطقی نبود هی تکرار میکرد، من اوایل حرص میخوردم بحث میکردم بعدش دیگه عکس العملی نشون نمیدادم، با سکوت متوجهش میکردم خوشم نیومد، یطوری شد فقط درحد نیاز باهاش حرف میزدم نه یک کلمه بیشتر، تمرکزم و گذاشتم رو خودم و زندگیم، الان خودش شرمندس خیلی به حرفاش دقت میکنه، یا مدام میگه خودت بهتر میدونی،یا  تو بهتر میتونی زندگیت و اداره کنی . 

مامان من یه مدت حرفایی رو که زیاد منطقی نبود هی تکرار میکرد، من اوایل حرص میخوردم بحث میکردم بعدش دی ...

بخدا که نمیدونم دیگه چیکار کنم والا تا حالا خودکشی ام جواب نداده نمردم مفل اینکه خدا دلش میخواد اینقد زجر بکشم و حرف بشنوم که در همون حال بمیرم

[QUOTE=269355611]همینطوره  من هم آقا نیستم مثل شما خانمم و دارم همین دوره زندگی میکنم شما یکی ...

نه عزیزم ربطی به شانس نداره خیلی تلاش کردم تا خودم رو به همه ثابت کردم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بابا جان خودکشی چیه شماها افتاده تو سرتون، این چه کاریه دختر خوب؟ پشت سرت حرف میزنه، به درک .. همه دنیا که خر نیست نبینن مشکل داره تو هم دختر معقولی هستی، بعدم تنت سالمه بقول خودت درسخونی ،زندگیت و میسازی، به ده سال دیگه فکر کن که مستقلی و مادرت اصن جایی تو زندگیت نداره، یه لیوان چویی واسه خودت میریزی میگی دمم گرم چه چیزا پشت سر گذاشتم. چرا فک میکنین هر بدبختی ای همیشگیه،اون با تو بدجنسه تو چرا با خودت بدی میخای جون عزیز خودت  و بگیری؟ 

منم تو هجده سالگی خیلی زندگی جالبی نداشتم، ولی یه تصویر تو ذهنم بود ، به عشق اون زندگی میکردم،دلسرد نشدم،همیشه به خودم گفتم لیاقتش و دارم و به خیلی هاش رسیدم، یه تصویر از زندگی ای که دوست داری بساز ، ببین ارزش زنده موندن و تلاش کردن داره.