2777
2789
خب اخه زیادی طبیعیه

والا تو ایرانه مردم میخوام غیر طبیعی بشن اصلا یکی از اصلای چه عمل پلاستیک چه زیبایی ها اینه که طبیعی ولی زیبا تر جلوه کنه فامیل ما دماغشو عمل کرده اینقدر طبیعی و قشنگ درومده اصلا ادم کیف میکنه بعد هرروز گریه زاری که چرا قوس نداره 😶😶😶😶 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عیب نداره، بیشتر برا خودت طبیعی شده، همه این کارا یکم بگذره تغییر رنگ میدن..برا منم الان انقدر سفید ...

راضی؟من بعد ارتودنسی دندونام زرد شده نمیدونم بلیچ کنم یا کامپوزیت

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
لمینت سرامیکی کن  لمینت کامپوزیتی برگشت پذیره  من انجام دادم اصن راضی نبودم

اره ولی رنگ بیلیچ۱بزنین حیفه اینهمه هزینه کنی چون لمینتا کلا رنگاشون طبیعیه

عالی
راضی؟من بعد ارتودنسی دندونام زرد شده نمیدونم بلیچ کنم یا کامپوزیت

اوایل راضی نبودم بعدا برام عادی شد، بالاخره دندون خود آدم نیست که..الان دوباره یکیش گوشه اش شکسته هر سری خدا تومن باید بدم درست کنم..حالا تو مشورت کن با دکتر خوب

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

لمینت سرامیکی کن  لمینت کامپوزیتی برگشت پذیره  من انجام دادم اصن راضی نبودم

کامپوریت راضی نبودی؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود