2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت باید تایپک اقایونو بخونیم 

وای بیاید ببینید خانمم چی برام خریده😂

زنیکه حتی تبریکم نگفت 😂

برای باباش کادو گرفته 😅

به بابام محل نزاشت 😂

اقایونی که کادو روز مرد نگرفتن بیان 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

خونه تمییییز و خوشبو 

خودمم مرتب و خوشگل

یه شام خوشمزه با تزئین و مخلفات 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
۴ تا برا کی؟

همسرم 

پدرشوهرم 

پسرم 

دامادم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اونوقت باید تایپک اقایونو بخونیم  وای بیاید ببینید خانمم چی برام خریده😂 زنیکه حتی تبریکم نگف ...

مردا اصلا براشون مهم نی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مردا اصلا براشون مهم نی

تیکه بود خواهر 

این چند روز خسته شدیم انقدر تایپک روززن دیدیم