2777
2789
عنوان

دختری که خوشگل نیس باید بره بمیره؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 73 پست
بدون آراییشونم دیدیم تو بیا منو آرایش کن و به اندازه اونا خوشگل کن اگه تونستی بیا تف کن تو صورت من ...

یه سریال بود زیبایی حقیقی دختره خیلی زشت بود تو مدرسه مسخرش میکردن رفت میکاپ یاد گرفت و اینا انقدر خوشگل شده بود همه انگشت به دهن موندن😹 تو هم امتحان کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منظورتون شوهره که هر پسر ایده آلی دنبال یه دختر خوشگل میگرده هرچند که منظورم شوهر نبود

منظورم که صرفا شوهر نبود ،شانس یه مجموعه از زندگیه آدمه ،بعدشم کلی پسر خوشگل دارم میبینم یکی و گرفته که صد لول پایینتر از خودش ،به هر حال شاید شانس همون سرنوشتیه که خدا رقم زده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
عزیزم واقعا در گیر شدن زیاد تو این موضوع واقعا میتونه از پا دردت بیاره اول اینکه همه  زیبای مطل ...

جمله اخرتو خیلی دوس داشتم ممنون🥺

هرچند قانعم نمیکنه ولی شاید یکم تسکین بده

منم زشتم..ولی خدا از قیافم برداشته گذاشته رو شانسم..خیلی ادم خوش شانسیم...و خیلی خوشبختم...انشالله ک ...

عزیزم خداروشکر

خدا از خوشگلی من برداشته ولی هیجای دیگه نزاشته😅🤦🏻‍♀️

جمله اخرتو خیلی دوس داشتم ممنون🥺 هرچند قانعم نمیکنه ولی شاید یکم تسکین بده

به خدا این اعتماد بنفس معجزه میکنه من خودم تازه بینی مو عمل کردم قبلش خیلی اعتماد بنفس داشتم اصلا میگفتم مگه زیبا تر از من هست و این داستانا و جالبیش اینکه همه هم واقعا میگفتن من خیلی جذاب و تو دل برو با نمک هستم از فک و فامیل گرفته تا غریبه تر ها همه میگفتن نچرال  خودم که از ته قلب باور داشتم. 

اقازد ما رفتیم دماغمون رو عمل کردیم چون بینی من قوز داشتم الان عکس قبل و بعد از عمل بینی مو نگاه میکنم میگم خداا واقعا دماغ قبلم اصلا خوب نبوده  پس چه طوری همه  میگفتن عالی هستم بعد پی بردم به همون اعتماد بنفس الانم هرکی منو با دماغ جدید میبینه میگه وااا اخه مگه تو دماغت چ ایرادی داشت که عمل کردی 

خداصه که اعتماد بنفس و عزت نفس داشتن از هر چیزی مهم تره 

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)
چه کاری آخه... تو این شهر خراب شده کدوم قبرستونی برم 😭وقتی هزارتومن سرمایه نداریم چه کاری انجام بدم ...

کار آنلاین انجام بده 

بلاگری آنلاین شاپ

سحته ولی اگه تلاش کنی حتما میشه

باور کن الان زیبایی توی این دوره زمونه فایده نداره چرا؟ من خوبم اما ک چی بقیه بهم حسودی می‌کنن باهام لج میکنن اذیتم میکنن چون قیافم خوبه من حاضر بودم خوشگلی نداشتم اما ایکیوی بالا و شانس و پول داشتم. تازه مردمم بهم حسودی نمیکردن 

واقعا بدون این مورد دنیا برام هیچ معنی نداره شاید براتون غیر قابل درک باشه اما این موضوع خیلی مهمه ...

بیا صورت منو ببین؟! پر از حفره شده و هزینه لیزرم ندارم

بینیمم بزرگ بنظر میاد چون کلا فرم صورتم کوچیکه

بشددددت هم لاغرم و چون لاغرم انگاری قوز دارم😂🚶 

بابا بیخیال منم یمدت اینجوری بودم اما الان با خودم کنار اومدم

من ی ایرادایی دارم ک قابل گفتن نیست(:

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️