2777
2789
عنوان

خاموش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 24 پست

ما هم شعله رو کم کردیم و یکی رو هم خاموش لباس و جوراب تنمون کردیم دو روزه 

واقعا گاز قطع بشه سخته چون خودم دخترم کوچیک بود تجربه کردم  

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خط لوله گاز در ایران ۳۵۰ هزار کیلومتر است(حدود ۴۰هزار کیلومتر خطوط پرفشار و افزون بر ۳۰۰هزار کیلومتر شبکه فرعی).

این یعنی تقریبا ۹ برابر خط استوا؛ می‌توانید با این خط لوله ۹ بار دور زمین را لوله‌کشی کنید؛ گاز رسانی به دورترین نقاط کشور و از روستاهای لب مرز تا کوهستانهای برف‌گیر. این رکورد در جهان کم‌نظیر است.

آمریکا و روسیه اولین و دومین تولیدکننده گاز دنیا، 20 درصد از گاز مصرفی خود در پیک سرما را از طریق #ذخیره‌سازی_گاز تامین می‌کنند.

اما در ایران سومین تولیدکننده گاز دنیا در سال 97 شرکت ذخیره‌سازی گاز منحل شد!

حالا در یکی از سردترین زمستان‌های چند دهه اخیر قرار داریم. بدون سرگردانی برای پیداکردن نفت یا هیزم یا زغال‌سنگ یا پهن گاو، فقط فندک بخاری را فشار داده‌ایم؛ برای بهره‌مندی از این نعمت، به فکر نقاط یخ‌زده کشور باشیم.

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
ما هم شعله رو کم کردیم و یکی رو هم خاموش لباس و جوراب تنمون کردیم دو روزه  واقعا گاز قطع بشه س ...

خدادخیرت بده عزیزم،ما شهرمون هم خیلی سرده ولی امشب دیگ دلم طاقت نیورد وقتی گفت گاز قط شده

اگرنظرت مخالفه منه ریپ نزن💪