2777
2789
فقد کاندوم  منی ک بزور دوتا کاندوم رو هم میدم ب همسرم 😐😂😑

چرا باید دوتا بدی 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیدونم گلم ولی ال دی خوبه من منصرف میکنم هم خوبه هم خیلی عوارض نداره

ال دی پدر منو که در آوردش واقعا رو اعصابم تاثیر بدی گذاشت گذاشتم کنار واقعا رو هر کسی ممکنه یه اثری بذاره البته هستن خیلی ها هم که بهشون میسازه ولی حواستون باشه استفاده ی بلند مدتش اصلا توصیه نمیشه

چرا باید دوتا بدی 

چند بار حرف بچه زده بود ترسیدم چون سنمم کمه بچه زوده نمیخام 

گفتم دوتا گذاشت زود در آورد 😂 دو ،سه بار پیش اومده

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
ال دی پدر منو که در آوردش واقعا رو اعصابم تاثیر بدی گذاشت گذاشتم کنار واقعا رو هر کسی ممکنه یه اثری ...

نباید طولانی مدت استفاده کرد؟؟

ی دوهفته س شرو ب خوردن کردم 

ینی کنار بزارم؟

در زندگی من تو تنها تکیه گاهی🫶🐧 (آقای مثلا محترم !!لطفا درخواست نده)

چند بار حرف بچه زده بود ترسیدم چون سنمم کمه بچه زوده نمیخام  گفتم دوتا گذاشت زود در آورد 😂 دو ...

نه بابا من ۷ ساله جلوگیریم همینه مطمئن باش 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )