2777
2789
عنوان

سرده گاز گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم از صبح میخواست بره موتورخانه شوفاژارو درج شو ببره بالا..... مجبورش کردم بافتنی بپوشه.... بشینه سرجاش... بهش میگم هوای بهاری تو خونه آنقدر حال میده... خنک ..‌‌هههههه

خودمم تاپ شلوارک پوشیدم.... ههههه

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺میخوام گریه کنم

مردمم حتی گاز ندارن

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
الهی بگردم خدایا از دست ما کاری برنمیاد 

اگه همگی مردم درست استفاده کنن ماهم میتونیم. امشب رفتیم اداره گاز تا بیان کاری کنن گفت. مغازه دارا به حرفمون گوش نمیدن هر چی قطع میکنیم مغازه هارو خودشون درست میکنن ما دیگه نمیدونیم چیکار کنیم. البته حق دارن 

اگه همگی مردم درست استفاده کنن ماهم میتونیم. امشب رفتیم اداره گاز تا بیان کاری کنن گفت. مغازه دارا ب ...

ما دمای شوفاژامون پایینه

خونمون خیلی سرده ولی سعی کردیم بیشتر لباس بپوشیم

ان شاالله درست بشه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
پس چجوری خونه رو گرم کردین؟نکنه اینجا هم قطع بشه،خیلی سرده

گرم نکردیم ،گازنبود که گرم کنیم ،لباس وپتو وکلاه 

تو یه اتاق ۶متری سه روزه داریم سر میکنیم وباقی بخاری ها رو خاموش کرده بودیم  ،امروز کلا بخاری همین اتاق کوچیک هم خاموش شد