2777
2789
عنوان

پسر خالم ؟.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 50 پست
ن بنظرم ی روانپزشک بری بدنیس

روان پزشک نیاز نیست... چرا فکر میکنید شما مدافع بشری و مهربونی ما نیستیم... 

ما همه عاشق بچه هستیم... اما نه بچه ای که یه تنه تمام فامیلو حرص بده... عموهای من همه بچه های بزرگ دارن

جلو اونا گستاخی میکنه حاضرجوابی میکنه

پدرمن ریش سفید فامیله،، 20 ساله داماد داره

به اسم کوچیک صداش میکنه،، بی ادبی میکنه 

چرا فکر میکنید این بچه معصومه و من شدم دیو دوسر.. 

من نوه های داییمو بچه های دوست و اشنا و، پسرعموهای دیگمو خیلی دوس دارم و همیشه هم باهاشون بازی میکنم چه علمی چه بازی های کامپیوتری،،، تمام فامیل ازش شاکین... شما اگه با ما نسبت داشتی حاضرم قسم بخورم که اولین کسی بودی که دست روش بلند میکردی... کم مونده بود

تمام زندگیمون رو به آتیش بکشه

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
خب اون فقط ۱۶ سالشهه اون درست تربیت نشده! الان تو سن بلوغه معلومه که بچه س! همه پسر بچه ها هیزن! میت ...

من مجردم عزیزم.... اونم بچه نیست 6 سالش بود هیزبود...  زنای همسایه میگفتن واای به بچه ما گفته بیا بریم فلان جا فلان کارو کنیم... یا زن عموم میگفت داشت گردن مارو دید میزد،، فک کن نمیشه جلو بچه 6ساله لباس یقه باز پوشید... اون مشکل داشت ژنش خراب بود 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه شخصیت و غرور آدما برات مهم نیست حتما به گفته ایشون عمل کن ! اما پسر ۱۵ ساله نوجوونه غرور داره!چر ...

من اصلا فکرم پیش این حرفا نرفت 

ایشونم نگفت 16سالشه... 

اون ادم اگر شخصیت داشت توخونه ی مردم حداقل همچین کاری نمیکرد 

روان پزشک نیاز نیست... چرا فکر میکنید شما مدافع بشری و مهربونی ما نیستیم...  ما همه عاشق بچه ه ...

خب همه مقصر پدر گادرشن که این بچرو انقدر با خلا هاش تنها گذاشتن و برچسب زدن الان انقدر زیاد شده بدیاش همه اینا بخاطر برچسب زدن اشتباه بچه ۶ ساله چی میفهمه که زن عمو برمیگرده میگه گردن منو نگا میکرد؟😑😑😑😑😑😑😑همین برچسب زدن ها از کودکی منجر به بداخلاقی بچه ت  نوجونی میشه

خسته نباشی پهلوان چ متن بلندی تونستی بنویسی

شما چطور تونستی تو بحث به این جدی این چرت وپرت بنویسی؟ خنده دار نیس.. منم پهلوان نیستم... 

بچه یا باید تو خونه تربیت بشه یا جامعه تربیتش میکنه... 

منم عضو این جامعه م... اون بچه حق نداره تو خونه خودم با اعصاب من به چندروش بازی کنه... دوبار گفتم نکن... وقتی نمیفهمه باید کتک بخوره،، یسریا یاد گرفتن با کتک اروم بشن... شمام نیاز نیست مدافع حقوق بشر باشی،، از همه توقع ارامش نداشته باشید،، آدما از یجایی به بعد کم میارن،،همه همینن،،من خیلی آرومم همه فامیل میدونن،، اگر کارم اشتباه بود با افتخار تعریف نمیکردم... اما اصلا ازکارم ناراضی نیستم،،، شما که نیستی ببینی قضاوتم نکن،، چون طایفه ی ما بااین بچه  و رفتاراش مشکل دارن...چه خانواده پدریش چه مادریش که ماهستیم... پدرومادرشم دخترخاله پسرخاله هستن...عموهاشم حتی جلو ما میگن این چیه چه بچه ایه آخه،، بچه ی عموشو که تازه بدنیا اومده رو داشت خفه می‌کرد با 16سال سن... بنظرت طبیعیه؟ 

خب همه مقصر پدر گادرشن که این بچرو انقدر با خلا هاش تنها گذاشتن و برچسب زدن الان انقدر زیاد شده بدیا ...

عزیزم اگر تابلو نبود کارش زن عموی باشعدر و باشخصیت من همچین حرفی نمیزد،، اونم زنی که خودش الان عروس داره