2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر من بنده خدا پنجاه و خرده ای داره هزار جور مریضی داره.خیلی بخاطرش حرص می خورم.مامان بابام مستاجرم هستن.اگه خواهر بزرگم هر ماه کرایه خونشونو نده نمی دونم سر پیری چیکار باید بکنن.بابامم چند سال پیش از ارتفاع افتاد الان تو کمرش پلاتین گذاشتن سرکارم نمی تونه بره‌.همیشه می‌گم خدا یه پولی به من بده سر تا پاشونو طلا بگیرم. یا به بابام اینا یه مولی بده سر میری از مستاجری خلاص شن.

عاشق زندگی و همسرم😊امیدوارم به خدا.
اخه بقیه بچه ها میگن ببر بذار سالمندان ما کمک نمیکنیم

سالمندان😔😔از اسمشم وحشت دارم.من حاضرم جونمو بدم ولی مامان و بابام،مخصوصا مامانم نرن سالمندان

اخه بقیه بچه ها میگن ببر بذار سالمندان ما کمک نمیکنیم

نه این کارو نکنین گناه دارن

کاش اونایی که طرفدار فرزندآوری هستن این تاپیکو ببینن

آخر و عاقبت بچه بزرگ کردن میشه خوهر و برادرای همسر شما

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
نه این کارو نکنین گناه دارن کاش اونایی که طرفدار فرزندآوری هستن این تاپیکو ببینن آخر و عاقبت بچ ...

اخه انصافه شوهر من فقط بده صد تومن وام گرفته بذاره رو پول پیششون ما خودمونم نداریم ولی اون میگه باید کمکشون کنم عمراهم باش

مادر من بنده خدا پنجاه و خرده ای داره هزار جور مریضی داره.خیلی بخاطرش حرص می خورم.مامان بابام مستاجر ...

اخه عزیزم تو فکر کن پدر شوهر و مادرشوهرت بدبخت باشن بقیه هم کمک نکنن خودتم نداشته باشی ولی شوهرت باز کمک کنه بخدا منم دلم میسوزه براشون ولی انصافه اونا نمیدن

اخه انصافه شوهر من فقط بده صد تومن وام گرفته بذاره رو پول پیششون ما خودمونم نداریم ولی اون میگه باید ...

بچه های دیگه بی انصافن اما شما که تا اینجا رو کمک کردین بقیه اشم همراه باش 

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
اخه عزیزم تو فکر کن پدر شوهر و مادرشوهرت بدبخت باشن بقیه هم کمک نکنن خودتم نداشته باشی ولی شوهرت باز ...

من روم‌نمی شه به شوهرم بگم به پدر و مادرم کمک کن در صورتی که می دونم دست خیر داره و صد در صد کمک می کنه.اما خجالت می کشم.دوست ندارم پدر و مادرم شخصیتشون بیاد پایین.ولی اینم می دونم که محتاج کمک من و خواهرامن.