2777
2789
مال بابای منم با تزریق پلاکت ۱۲۰ هزار شد بعد چندروز ۳۴ هزار شد. کسی میدونه واسه چی میاد پایین؟

مشکل خاصی ندارع ؟ 

نمیخام بترسونمت ولی شرایط ما این طوره  

مال مامان من رو ۱۳۰ هزار بود ولی سرطان خون داشت ولی جوری ک خیلی خطر ندارع نیاز به شیمی نیست 

۳۴ که دیگه خیلی پایینه یکی از علائم سرطان خون هست البته الله اعلم شاید مشکل دیگه ای داره از عفونت زیاد هم میشه 

بابات بدنش کبود نشده ؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برادر شوهرم پلاکت خونش خیلی زیاد شده بود  اصلا درمان نمیشد که با یکی از دکترای طب سنتی بنام دکتر میر حسین کاظمی آشناشون کردیم الان چند ماهه که بیماریش خداروشکر درمان شده شماره دکتر کاظمی رو براتون میگذارم واقعا خدا عمرش بده

09367461816

چطور مگه؟

چون پدر من سنگ کلیه داره اما تا الان سه بار بیمارستان بستری شده اما به خاطر اینکه پلاکت خونش پایبنه جراحیش نکردن

ما شهرستانیم

سری اخر رفتیم بیمارستان لبافی نژاد تهران اما بازم جراحی نکردن و کفتن تزریق پلاکت هم انجام نمیدبم

برای همبن میخواستم بدونم شما کدوم بیمارستان انجام دادین

ممنونم 

سلام من پلاکتم پایین بود روی 150یا 90خیلی کم بعدش قلم شتر بخور یا نتونستی قلم گاو بشدت میکشه بالا اگ ...

سلام شما پلاکتتون با این قلم گاو و اینا رفته بالا یانه پیامتون قدیمی ولی اگه دیدید لطفاً جواب بدید