2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزا چطوره

خییییلللیییی سرده یعنی اصلا برا سفر مناسب نیست من که با پتو خیمه زدم جلو بخاری از صبح تا شب

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
عزیزم ما داریم بدترین و سردترین شبای مشهد میگذرونیم هر ساعت امکان داره گاز یه محله قطع بشه واقعا نمی ...

عزیزم من که نمیخام بیام اگه میخاستم بیام خب تاپیک نمیزدم این تاپیکو  زدم ببینم دوستان مشهدی چی میگن حالا همه میگن سرده اصلا نمیام مخصوصا که بچه کوچیک هم دارم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
توخونه هوا چطو ه؟

بخاری تا ته ولی جواب نمیده برا مسافرت بنظرمخوب نیست چون اگ بخوای بیای همش بشینی تو خونه که مزه نمیده مخصوصا اگ بچه کوچیک داری اگ باز دونفرین یا بچه ندارین گرم پوش کنین ماشین داشته باشین هتل از قبل رزرو کنین باز یکم بهتره شاید بتونین بازاری جایی برین تفریح که نه

چی میگی بابا تا آخر هفته  رو تعطیل کردن بعضی مناطق گاز ها قطع شده ما خودمون میخوایم فرار کنیم&n ...

نگفتم که صدرصد میام سوال پرسیدم دوستان گفتن خیلی سرده متصرف شدم 

بخاری تا ته ولی جواب نمیده برا مسافرت بنظرمخوب نیست چون اگ بخوای بیای همش بشینی تو خونه که مزه نمیده ...

نه بچه دارم اونم بچه کوچیک دیکه نمیام ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792