2777
2789

در دین هیچ اجباری نیست خودمم چادریم همه رو دوست دارم و بهشون احترام میزارم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضاوت نیست عزیزم داره خودشو قانع میکنه

من با این که چادری ولی با خیلی بی حجابا رفتارم خوبه چون شخصیت خودشونو دارن ولی بعضی بی‌حجابا طوری با ما رفتار میکنن که انگار خدای کلاسنو ماهم بی کلاس عالم

ببین از بین دخترای مجرد و سن پایینی که چادر سر میکنن من از نزدیک میشناسمشون اکثریییت برای اینه که پس ...

اون خانم وقتی چادری برای خودش وسیله کرده دلیل نمیشه که همه ی چادریا بدن 

درد من اینه که میگن چادری زیر چادرشو همه کاری میکنن مثل اون دوستمون که تیکشو انداخت ولی الان مانتویی ...

عزیزم دقیقا همینه که من گفتم ...

وقتی ارزش ها عوض میشن..

این جماعت همیشه دهنشون بازه،

حق به جانب همیشه.

از نظر اونا

همه بدن فقط اونا خوبن...

بی حجابا هر کاری میکنن عیب نداره چون دلشون پاکه،

با حجاب ها گناهکارن 

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
انسانیت مگه به چادر پوشیدنه

نه عزیزم به چادر نیست حتی حیا هم به چادر پوشیدن نیست درد ما چادریا همینه که گفتم فک میکنن بلد نیستیم تیپ بزنیم و بیکلاسیم برخوردی که از خیلیا دیدم

عزیزم دقیقا همینه که من گفتم ... وقتی ارزش ها عوض میشن.. این جماعت همیشه دهنشون بازه، حق ...

آخه اگر دختر چادری برا جلب توجه بعضیا چادر سر میکنه خب دختر مانتویی حتما برا دل خودش آرایش میکنه دیگه نه چیز دیگه ای

نه عزیزم به چادر نیست حتی حیا هم به چادر پوشیدن نیست درد ما چادریا همینه که گفتم فک میکنن بلد نیستیم ...

منم همینو میگم همه‌انسانن با تفکرات متفاوت 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من به محجبه مانتویی شده هستم چون همیشخ شلخته بودم با چادر و خیلللی اذیت بودم ولی الان راحتم با حجاب ...

آره گلم آدم با مانتو هم میتونه باحجاب باشه من کار به حجاب کسی ندارم فقط میگم به عقاید هم احترام بزاریم

من با این که چادری ولی با خیلی بی حجابا رفتارم خوبه چون شخصیت خودشونو دارن ولی بعضی بی‌حجابا طوری با ...

عزیزم 

من خودم مانتویی ام، سعادت چادر رو نداشتم.

اما وضع خیابون رو خودت میبینی ،

نی نی سایتم الان همینه،

هر چی حرف بزنی میان تو دهنت،

فکر میکنن دلیل زیاد بودن یه عده تو یه مسیر دلیل بر درست بودن اون راهه..

تو خود قرآن هم امده،

که اکثریت دلیل بر حقانیت نیست..

این دوستان هم بلاخره متوجه خواهند شد که راهشون اشتباه بوده، نمی‌دونم شاید در پیری ، شایدم در قبر.که خب دیره..

فقط این رو می‌خوام بگم عزیز دل خدا شدن،

به شعار نیست، به دلم پاکه ، دلم پاکه نیست.

خدا از آدم عمل میخواد نه شعار...

چقدر به حرف خدا گوش میدیم و به گفته هاش بها میدیم، خدا هم همون اندازه به ما بها میده ،

وگرنه خدا عاشق چشم ابرو کسی نمیشه...

همانا گرامی ترین شما،

با تقواترین شماست.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

خدا حفظت کنه استاتر که 

چادر فاطمه زهرا رو با این همه اذیت و ازار هنوزم بر سرداری...

ان شاالله که در بهشت همنشین حضرت باشی