2777
2789

ب چپت

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بخون بعد نمونه سوالاشو بخون بعد میمونه تو ذهنت 

اگ هم نموند فدای سرت هیچ اتفاق بدی قرار نیس بیوفته

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
چندمی؟  اقتصاد ک خیلی اسونه

دهم دیگ

اه منم انقد از اقتصاد بدم میومد تو کنکورم ۴۶ درصد زدم اگ بیشتر میزد خیلی کمکم میکرد

خوب زدی ک مثلا کمه؟ 😂

خوب زدی ک مثلا کمه؟ 😂

اره کم زدم چون تک کتابه رقبا معمولا خیلی بالا میزنن من متنو هیچی نمیفهمیدم ولی تو مسئله قوی بودم جالبه تو کنکور برعکس شد سوالایی ک از متن اومده بودو جواب دادم تو مسئله ها گیر کردم😂