وایی نترسونیم 🤐😬 شوهرم کلی تو این چند ماه ازدواج کردیم میگفت یبار بزار گاز بگیرن حالا نینی وایی ن ...
تازه دندون نی نی نوعم هست جوری گاز میگیره جیغت میره هوا من اولین بار که شیر دادم یهو جیغ زدم سوختم پرستار کلی خندید بعد داخل دهن دخترمو برسی میکردم ببینم این که دندون نداره چرا گاز میگیره 🤣
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
من ۲۱ بچه اولمو ۲۰ به دنیا آوردم ۱۹ حامله شدم الانم دومی حامله ام اولیم ۱ سال و ۳ ماهشه دومیمم که ۵ ماهه امه منم زود ازدواج کردم ۱۴ عقد ۱۶ عروسی شوهرمم الان ۳۲ اونموقع ۲۵ .۲۷ بود
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
بعد اومدیم پایین تو سالن من وهمسر برادرم رو مبل روبرشون نشستیم بعل نگاه همسر برادرم میکردم خنده میگرفم شوهرم پیام داد چی شد بیشتر خندم میگرفت اما برا مادر شوهرم گفتم خیلی باهاش راحتم از مامان خودم هم بیشتر دوسش دارم بهش میگم مامان کلی خندید