2777
2789
حالا من سوتین اسفنجی میپوشم لاغر اندامم تیشرت تنگ میپوشم پیدا باشن شوهرم خوشش بیاد ولی پیدا نیست روز ...

بین زیادی بزرگ هم خوب نیست البته 

یادمه یه بار تو خیابون یه خانومه مانتو تنگ سینه هاش قلمبه و بزرگ زده بودن بیرون ، همینجوری راه می‌رفت سینه هاشو تکون می‌خوردن 

بعد یهو یه پسره اومد دو تا سینه هاشو گرفت فشار داد 

خانومه هم سریع زد تو گوشش فرار کرد عوضی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کلا‌گاز میگیرن دندونم نداشته باشن بالثه اشون فشار میدن

وایی نترسونیم 🤐😬

شوهرم کلی تو این چند ماه ازدواج کردیم میگفت یبار بزار گاز بگیرن حالا نینی وایی نه😪

کاربری دست سه نفره من ودوستم وخواهر شوهرم
وایی نترسونیم 🤐😬 شوهرم کلی تو این چند ماه ازدواج کردیم میگفت یبار بزار گاز بگیرن حالا نینی وایی ن ...

تازه دندون نی نی نوعم هست جوری گاز میگیره جیغت میره هوا من اولین بار که شیر دادم یهو جیغ زدم سوختم پرستار کلی خندید بعد داخل دهن دخترمو برسی میکردم ببینم این که دندون نداره چرا گاز میگیره 🤣

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بین زیادی بزرگ هم خوب نیست البته  یادمه یه بار تو خیابون یه خانومه مانتو تنگ سینه هاش قلمبه و ...

وای چ بد 

نه آخه مال من خیلی کوچیکه بقول شوهرم انداره نارنجی هست اون ک کار نداره میگه سیته کوچیک دوس دارم ولی خودم برا بچه واینکه یکم بزرگ باشن حداقل ۶۰ باشه 

چند سالته ؟ من ۱۶ وشوهرم ۲۴

من ۲۱ بچه اولمو ۲۰ به دنیا آوردم ۱۹ حامله شدم الانم دومی حامله ام اولیم ۱ سال و ۳ ماهشه دومیمم که ۵ ماهه امه منم زود ازدواج کردم ۱۴ عقد ۱۶ عروسی شوهرمم الان ۳۲ اونموقع ۲۵ .۲۷ بود

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

دهنت سرویس خیلی خوبی خشم اومد ازت 😂😂 حالا توفکرشو کن اون لحظه شوهرت سرمیرسید🤣

بعد اومدیم پایین تو سالن من وهمسر برادرم رو مبل روبرشون نشستیم بعل نگاه همسر برادرم میکردم خنده میگرفم شوهرم پیام داد چی شد بیشتر خندم میگرفت اما برا مادر شوهرم گفتم خیلی باهاش راحتم‌ از مامان خودم هم بیشتر دوسش دارم بهش میگم مامان کلی خندید

ببین‌وزنت چنده من ۵۴ کیلو ام سوتین نخی سایز ۶۵ اندازه ام هس شل و آویزونم هست ولی میگن بدنسازی سفت می ...

من ۵۳ کیلوم سینم به ۶۰ نمیرسه ۵۵ هست کوچکترین سایز ولی بیشتر نیم تنه میپوشم واینکه سینم گرد سفت بالا هست نوک دار فقط کوچیکه