2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 25 پست
دو تومن

اگه خرید خونه با خودشه

اینو فقط برای خرج شخصی خودت میده خوبه میتونی بیشترشو پس انداز کنی طلا بخری 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من پول جمع میکنم اول لباس میخرم بعدش چند ماه خرج نمی‌کنم مثلا حدود ۲۰۰ تومن در ماه خرج میکنم بقیه پس ...

شما چقد میده همسرتون ماهی؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی یک تومن خرج لباس آرایشگاه با خودمه فقط سالی یک مرتبه بطور کامل برام لباس میخره خرج های سنگین مث ...

می تونی پس انداز کنی؟

اگه خرید خونه با خودشه اینو فقط برای خرج شخصی خودت میده خوبه میتونی بیشترشو پس انداز کنی طلا بخری&n ...

میگم چیکار کنم نخورم هی ازش

می تونی پس انداز کنی؟

اره خوب ماهی ۴۰۰ تومن دیگه اصلا دست نمیزنم همونجور میمونه فقط خرج خودم بشه طلا هم شوهرم سالی یکی یا دومرتبه برام میخره یه هزار تومن برای خونه یا بچه ها خرج نمی‌کنم اگه خرج کنم همه رو ازش میگیرم.

اره خوب ماهی ۴۰۰ تومن دیگه اصلا دست نمیزنم همونجور میمونه فقط خرج خودم بشه طلا هم شوهرم سالی یکی یا ...

ایول بهت

منم باید شرو کنم

میوه رو خودش میخره ولی مثلا بچه ها میگن مامان مثال ذرت مکزیکی بخریم  می بینی یهو صدتومنم رفت ...

مثلا هفته یبار از این چیزا بخر

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت