تو برفا افتاده بود داشت میلریزد از سرررما اوردم خونه بهش غذا دادم و گرم شد اینقد سرحال شده 🥰😁
میخواستم تو سبد اب بزارم یهو پرواز کرد تو خونه ،،هوا گرم بشه میفرستمبره از همه بدتر پسرم بهش وابسته شده گریه میکنه وقتی میگم هوا خوب شه باید بره خونشون ☹️
این پرنده ها خیلی مریضی دارن.. میومدن از دون قناری من نوک میزدن قناریم هی مریض میشد اخرم مرد..چون تو همه جا میچرخن آلوده ان.. لااقل بزار تو قفس که بچه دست نزنه..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم شوهرم پارسال کرکره میکشید یه بچه اش افتاده بود خیلی بلند بود نمیشد برگردوند سرجاش جوجه بود آورد خونه بهش با سرنگ اینا اب غذا میدادم خیلی وابسته شده بودم بزرگ که شد یه روز رفت دیگه نیومد یه هفته تموم گریه میکردم همیشه تو خونه آزاد بود میرفت رو تلویزیون مینشست یه وقتهایی میومد موقع نماز خوندن رو کله ام یا روی جانمازی همیشه موقع خواب هم میومد یا روی سرم یا کنارم دلم براش خیلی تنگه وابستگی خیلی سخته
وای خدایا ، رو پشت بوم چندتا کبوتر داریم ، یکی از اینا رفت دونه بخوره گیر کرد توقفس
اییینقدر کبوترا زدنش😂😂😂 یادم به قیافش میفته هم خندم میگیره هم دلم کباب میشه
با یه بدبختی از قفس کشیدمش بیرون
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...