2777
2789
عنوان

این حیوونی تو برفا افتاده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه‌ من اینا‌ رو خیلی دوس دارم خاطره دارم باهاشون😁😃

شما تو زبون محلی‌تون‌ به این پرند‌ه‌ها‌ چی میگید؟

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
این پرنده ها خیلی مریضی دارن.. میومدن از دون قناری من نوک میزدن قناریم هی مریض میشد اخرم مرد..چون تو ...

نه دست نمیزنه کلا میگه گناه داره الان اومد بیرون همش تو سبد بود 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
عه‌ من اینا‌ رو خیلی دوس دارم خاطره دارم باهاشون😁😃 شما تو زبون محلی‌تون‌ به این پرند‌ه‌ها‌ چی میگ ...

موسی کو تقی😂❤️

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

منم شوهرم پارسال کرکره میکشید یه بچه اش افتاده بود خیلی‌ بلند بود نمی‌شد برگردوند سرجاش جوجه بود آورد خونه بهش با سرنگ اینا اب غذا می‌دادم خیلی وابسته شده بودم بزرگ که شد یه روز رفت دیگه نیومد یه هفته تموم گریه می‌کردم همیشه تو خونه آزاد بود می‌رفت رو تلویزیون مینشست یه وقتهایی میومد موقع نماز خوندن رو کله ام یا روی جانمازی همیشه موقع خواب هم میومد یا روی سرم یا کنارم دلم براش خیلی تنگه وابستگی خیلی سخته

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خدایا ، رو پشت بوم چندتا کبوتر داریم ، یکی از اینا رفت دونه بخوره گیر کرد توقفس 

اییینقدر کبوترا زدنش😂😂😂 یادم به قیافش میفته هم خندم میگیره هم دلم کباب میشه 

با یه بدبختی از قفس کشیدمش بیرون

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خیلی کار خوبی کردین😍این طفل معصوما اگه بیرون باشن ممکنه یخ بزنن😓

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...
ساکن مشهدم بچه قوچان 😍

ای جوونم.. 

و حتما کورد کرمانجی 😂😁💛

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

‌ چه سخت😂😁 ولی باحاله😁

اسونه ک 😂😂

موسی کو تَقی😂💛