یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بی بی چک؟؟؟ 157 بازدید | 16 پست سلام خانوما. من سه روز از موعدم گذشته و حالت پریودی دارم نوک سینه هام درد میکنه و ران پاهام. حالت تهوع خفیف هم دارم. او اقدام بودم پریودامم منظمهممکنه باردار باشم؟ بی بی چک الان نشون میده؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/10/24 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5168 بله ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 اره دیگه بزن موعدم زدم منفی شد میترسم منفی شه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 بله نشون میده، بزن دعا کن باردار باشم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
951951 عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 8392 موعدم زدم منفی شد میترسم منفی شه آهان. پس صبر کن یه هفته شه بعد بزن. ان شااله مثبته
zahra376910 عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 168 دعا کن باردار باشم انشالله که دامنت سبز بشه عزیزم خدا جونم آیندمو قشنگ رقم بزن🌱
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 آهان. پس صبر کن یه هفته شه بعد بزن. ان شااله مثبته مرسی عزیزم دعا کن مثبت شه. شما بارداری؟ چن وقت اقدام بودی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 انشالله که دامنت سبز بشه عزیزم انشالله عزیزم 🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
951951 عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 8392 مرسی عزیزم دعا کن مثبت شه. شما بارداری؟ چن وقت اقدام بودی من دو سال و نیم بعد از سقطم در کمال ناباوری باردار شدم😍. ان شااله روزی شما
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 من دو سال و نیم بعد از سقطم در کمال ناباوری باردار شدم😍. ان شااله روزی شما اخی 🥺😍انشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی. برام دعا کن دعای باردار سریع میگیره _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
dilankhaton عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 673 من پنج روز از موعدم میگزره بی بی زدم منفی بود علائمم داشتم گفتم صددر صد باردارم ولی بی بی منفی شد هنوزم پری نشدم
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 من پنج روز از موعدم میگزره بی بی زدم منفی بود علائمم داشتم گفتم صددر صد باردارم ولی بی بی منفی شد هن ... برو ازمایش بده. شده با بیبی منفی باردار بود. چن سالته؟ چن وقته اقدامی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
dilankhaton عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 673 برو ازمایش بده. شده با بیبی منفی باردار بود. چن سالته؟ چن وقته اقدامی سی سالمه .دو ماه اقدامم.فعلا صبر میکنم تا ده روز اگر پری نشدم میرم