2777
2789
عنوان

آی وی افی های 95 بیاین با هم باشیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 619788 بازدید | 44718 پست
عزززم شما هم شکم درد و کمر درد داری ؟ مثلا دور نافت درد نداری یا شکمت سفت بشه

من فقط شکمم یهو سفت میشه. اتی جون منم خیلی ادم استرسی و فکر خیالی هستم ولی باید سعی کنیم اینجوری نباشیم استرس باغث میشه بچه کولیک بگیره و طفلی وقتی به دنیا بیاد فقط گریه کنه زیاد به علایم و این چیزا توجه نکن بسپر به خدا انشاالله به خیر و خوشی همه مون دوران بارداریمونو بگذرونیم

بچه ها جون منظورتون از مراکز دولتی چیه؟؟

منظورتون‌رویان جاهای دیگس؟؟

تو تهران جاهای دولتی کجاس واسه ای وی اف که نیروهای مسلح رو قبول میکنن؟؟

فکر میکنید هزینش چقدر میشه؟

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها حرز امام جواد روبنویسید وپیش خودتون نگهدارید بهترین دعا واسه چشم زخم ودفع بلا هست

تو نت معجزاتش وببینید

ایه ۲۶،۲۷سوره کهف نمیزاره بچه بدنیا بیاد مگر در زمان‌خودش از سقط جلوگیری میکنه

حتما بنویسید ونگهدارید

حرز امام جواد دوخطه وکوتاه حتما همراهتون بزارید

سلام دوستان عزيز ممنون ميشم راهنماييم كنيد

ديروز ١٤روز از انتقال جنين بلاستوسيتم ميگذشت كه از دادم و جوابش ١١بود يعني منفي ،زنگ زدم ابن سينا گفت داروهاتو قطع نكن ٤٨ساعت ديگه ازتو تكرار كن

لطفا واقعيتو بگين يعني اميد هست كه بتام بالا بره 

بدجور دلم گرفته

دوستان ميشه كمك كنيد

من تجربه ای ندارم ولی وقتی گفتن تکرار کن یعنی امیدی هست ان شاالله

اگه منفی صد در صد بود که‌میگفتن منفی شده دیگه نیازی نبود به از دوباره

ان شاالله بحق بنده خوب خدا واین ماه که میای ومیگی مثبت بوده

سلام دوستان عزيز ممنون ميشم راهنماييم كنيد ديروز ١٤روز از انتقال جنين بلاستوسيتم ميگذشت كه از دادم ...

عزيزم منفي يعني زير ٥، من هر باري كه منفي شدم حتي بعد از اي وي اف هام زير ١ بود، نمي خوام خيلي اميدواري الكي بهت بدم ولي واقعيت كه منفي صد در صد هم نيست، بهش ميگن مشكوك، شايد نطفت ضعيفه خيلي، ولي در هر صورت تو اين دو روز كه مي دونم لحظه هاش از جهنم هم سخت تره سعي كن بيشتر استراحت كني، خدارو چه ديدي ايشالله كه خيره

من يه بار قبل از اي وي افم عددم ١٣ شده بود دكتر بهم گفت نطفت خيلي ضعيفه همون زمان لكه بيني هم داشتم حدود ده روز ، ولي بعد از دو روز عدد بتام اومد پايين و به خونريزي افتادم، خيلي اين دو روزو مراقبت كن و بيا بهمون خبر بده، منتظر خبراي خيلي خوبتيم عزيزم

Shahsan عزيز واقعا از جهنم هم سخت تره حوصله ي هيچكسو ندارم اصلا برام دعا كن الان خدا دعاي شمارو قبول ...

مي دونم كه خيلي سخته، من هميشه ميگم خود پروسه اي وي اف و اون همه آمپول و دارو و هزار تا چيز ديگه به خدا اينقدر سخت نيست كه روزاي بعدش كه منتظري تا آزمايش بدي عين مرگ ميمونه، عزيزم ولي چاره اي هم جز اين نداري، اميدوارم با خبراي خيلي خوب برگردي، امشب فقط براي شما دعا مي كنم اميدوارم خير باشه برات