2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من گفت شاید خارج از رحمه

نترس عزیزم بسپار به خدا انشالا هر چه خیره همون میشه من اولین سونو تو 4 هفته دیده نشد سونو دوم رفتم 7 هفته قلب تشکیل نشده بود انداره اش هم کوچک بود 

دکتر بهم وفت خیلی ایت مورد ها پیش میاد چون ممکنه لقاح دیر صورت گرفته و بسپار به خدا 

10 هفته رفتم سونو خدا رو شکر همه چی درست شده بود 

نترس عزیزم بسپار به خدا انشالا هر چه خیره همون میشه من اولین سونو تو 4 هفته دیده نشد سونو دوم رفتم 7 ...

دلسا جان من الان ۱۱ هفته و ۶ روز هستم طبق پریود به نظرتون کی برم سونو ان تی که همه چی خوب باشه؟

چندهفته ای

ولا نمیدونم من از مهر تاآذر پریود نشدم بعد رفتم دکتر برام امپول پریودی زدم اوایل دی بی بی زدم مثبت شد بعد رفتم ازمایش دادم اونم مثبت شد دکتر برا دو هفته بعدش سونو نوشت که امروز

من ماه پیش 20پریود شدم ولی الان هیچ اثری از پریود ندارم من یه هفته قبل پری سینه هام درد میکرد

برا سنو میگن ۵۰ روز کم کمش باید از آخرین عادتت گذشته باشه این درصورتی که لقاح دیر صورت نگرفته باشه

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸