نظرتون در مورد ازدواج سنتی چیه ؟ خانمایی که سنتی ازدواج کردن راضی هستین
البته سنتی منظورم این نیست که مثل بعضی از خانواده ها مستقیم عقد کنن وقتی میان خواستگاری بعدش ۵,۶ ماه با هم آشنا میشن اگر اوکی بودن عقد میکنن
کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️
اره درسته ولی خب این آشنایی قبل عقد دیگه انگار که دوستن عشقم میتونه به وجود بیاد🙂
کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️
منازدواجم سنتی بود زیاد هم آشنا نشدیم زود عقد کردیم ولی شوهرم اینقدر خوبه که واقعا تا حالا مردی مثل ...
خداروشکر عزیزم پایدار باشید ✨
اگه اون آشنایی تو فضاهای مختلف باشه و فقط محدود به خونه و تلفن و چت نباشه خوبه
با هم برن سینما کافی شاپ رستوران پارک مرکز خرید حتی مسافرت
چه جوانانی... اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی... بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند... موهای صورت پسرها هنوز درنیامده و دخترها را میبینی؟ چه پاهای لطیفی دارند؟ 😭 ولی ما امید داریم اسماعیل امید...
اگه اون آشنایی تو فضاهای مختلف باشه و فقط محدود به خونه و تلفن و چت نباشه خوبه با هم برن سینم ...
اره بیرون که با هم میتونن برن ولی مسافرت بعد عقد
این چیزا بستگی به شخصیت آدما داره، اما همون آشنایی قبل عقد هم دیگه از حالت سنتی شدید خارجش می کنه و ...
اره بدون شناخت واقعا خیلییی ریسک بزرگیه عقد کردن
بحث خودم که نیست بحث ماهیت این ازدواجه من ۱۳ سال پیش ازدواح کردم حداقل تو خونواده ما اون موقع دوستی رو نمیپسندیدند و اون سبک زندگی ازدواج سنتی مورد پذیرش بود الان شرایط،و آدم ها فرق کردن دید بازتر شده امکان شناخت هست
من سنتی ازدواج کردم،ولی ازدواج عاشقانه یه چیز دیگس، دوست دارم دخترم عاشقانه ازدواج کنه، درسته که ازدواج سنتی شناخت قبل از ازدواج داره ولی محدوده، درازدواج عاشقانه درابتدا قصدبر ازدواج نیست ومهم شناخته وبعدازدواج، ولی در ازدواج سنتی هدف ازدواجه وبعد عشق ومحبت پیش میاد، من ترجیح میدم پسر عاشقانه دخترم رو دوست داشته باشه وازدواج کنن،چون وقتی عاشقشه خیالم راحت تره ،چون فکرمیکنم برای عشقش کم نخواهد گذاشت.
من سنتی ازدواج کردم،ولی ازدواج عاشقانه یه چیز دیگس، دوست دارم دخترم عاشقانه ازدواج کنه، درسته که ازد ...
ولی خیلی باید تو دوستی احتیاط کرد دوستم متاسفانه به یه پسری دوس بود پسرم گفته بود که قصدش جدیه بعد که اعتمادشو بدست آورد بهش تجا*وز کرد الانم دوستم افسردست پسره هم ولش کرده
ولی خیلی باید تو دوستی احتیاط کرد دوستم متاسفانه به یه پسری دوس بود پسرم گفته بود که قصدش جدیه بعد ک ...
همه چی بستگی به دخترداره، دختری که ساده باشه زودگول میخوره، ولی دختری که قصدش ازدواج باشه وساده هم نباشه میتونه کیسش روپیدا کنه،البته هیچ چیزی قطعی نیست.
ولی خیلی باید تو دوستی احتیاط کرد دوستم متاسفانه به یه پسری دوس بود پسرم گفته بود که قصدش جدیه بعد ک ...
ببخشید اینطورمیگم دوست شما زود خودشو دراختیار دوستش قرارداده، دوست بودن مزیت شناخت رو به همراه داره،و البته اکثرا ارضا هیجانات درونی و جوانی، درطول دوستی دختر میتونه تشخیص بده که هدف پسرکدومه،شناخت یا چیز دیگه.