2777
2789
چند بار خوردی؟

روانگردان منظورته🤦🏻‍♀️

اونو نخوردم 

ی قارچی شبیه اون تو جنگل‌های طرف ما در میاد که با همین اسم می‌شناسیم اشتباه گرفتم

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
اگه خوردین چه تجربه ای داشتین  برای اولین بار میخام بخورم باید چه شرایطی داشته باشم  و چ ...

خطرناکه نخور به شخصیتت بستگی داره من دوستم برام تعریف کرد حالش خیلی بدشده بود کسایی که مشکل اعصاب دارن اصلا نبایدمصرف کنن توهمات دیداری وشنیداری داره

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین ی قارچ هست وقتی میخوری توهم میزنی  اون و میگم

میدونم

میگم منم اشتباه گرفتم 

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
بنظرمن که روان گردان نبود فقط بینایی و شنوایی رو خیلی فعال میکنه

میدونم به عنوان روانگردان می‌شناسن

وقتی خوردی چه شرایطی داشتی و چقدر طول کشید تا به حالت اولیه برگردی و بعد از اون چقدر رفتارت تغییر کرد

من حس یه آدمی رو داشتم که به یه جای قشنگ سفر کرده حسش جالب بود دنیایی بود صاف قشنگ بدون زشتی بدون خیانت بدون کلک بدون گناه

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍