2821
2789
ببخشین من ریپ میزنما👀😅 خاستم بگم اگ دوس داشتین بیشتر باشون اشنا شین، کتاب 'اسم تو مصطفاست' رو میت ...

ممنون عزیزم ک گفتید ❤️ 

میشه ی بیوگرافی مختصر ازش بگید اگر تایمش و دارید 

کجاهاش میشه راهنمایی کنی؟ مممنونم گلم

کلا محو کن نباید زیاد فشار دست باشه ، ابرو و دور سرش ، حاشیه کارت محوه مرز نداره با محو کن باید روش کار کنی  منم ترم سه هستم ولی  طراحی داشتم استادم زیاد ایراد میگیره خخخ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون عزیزم ک گفتید ❤️  میشه ی بیوگرافی مختصر ازش بگید اگر تایمش و دارید

با کمال میییل:)

و بااجازه استارتر👀🙃

اممم

دقیق بخام بگم ک فکنم خیلی شه😅

ویژگیای خوب ک زیاد داشتن… از همونا ک یجورایی بین همه ادم خوبا مشترکه:) مثلا اخلاق، تقوا و ایمان قوی، و…

وارد جزییاتش بخام بشم فکنم تک تک خاطره هارو باید بگم😆😄 

تو کامنتای کتاب، خوندم ک ی بنده خدایی گفته بود، کسایی ک شبهه دارن نسبت به دفاع از حرم، شاید کتاب براشون جالب نباشه… نمیدونم، فقد چیزی ک دیدم این بوده ک شهید از همه زندگیش، علایقش، و… گذشت بخاطر خدا، بخاطر آرمانها و اعتقاداتش….

ینی انقد این موضوع مهم بوده براش، که خوانواده تعریف میکنن، میگن حتی بخاطر ی مشکلاتی، نزاشتن از ایران اعزام بشه، بیخیال ماجرا نشده، رفته زبان افغانستانی یادگرفته و با هویت و چهره ی افغانستانی اعزام شده🙄😄 و بخاطر تواناییاش، انتخاب شده بعنوان یکی از فرمانده های تیپ فاطمیون (ک همشون رزمنده های افغان هستن).

کلا بزرگوار پشتکار و پیگیریش خوب بوده😄

مثل خیلی از شهدا، ورزشکار بوده، اهل فعالیتای فرهنگی، و شهره به اخلاق خوب:) و اهل جهاد با نفس. بندگی خدا هم خیلی مهم بوده واسش:) و باوجود اینا، زندگی مشترکشونم شدیدن عاشقانه بوده:) 

درکل چیزی ک تو کتابای زندگینامه شهدا دیدم این بوده ک، زندگیشون، خاطراتشون، اتفاقات و کنش و واکنش هاشون، جذاب و شیرینه:) و البته اموزنده:) و ازونجا ک خیلی دور نیستن از نسل و دوره زمونه ی ما، وقتی با زندگیشون اشنامیشیم، ارتباط گرفتن با اون سبک زندگی، و نزدیکتر شدن بهش، کار راحتتریه بنظرم:) بخصوص ک با همه این اوصاف، بهرحال اونام یه ادمن مث بقیه، و شبیهشون شدن واقعا غیرممکن یا دورازدسترس و سخت و پیچیده نیس:)

کتاب قرار بی قرار هم درمورد ایشونه، البته من نخوندمش فقد میدونم راجع‌به این شهید هستش

اگه دوس داشته باشین، کتابا و مستندای دیگه ای هم هست درمورد بقیه شهدا، ک اونام هرکدوم در نوع خودشون جالب‌انگیزناکن:) اگه بخواین اونارم میتونین پیگیری کنین، منم این چنتایی ک دیدمو خوندمو میتونم بگمشون اگ دوس داشته باشین:)

کتاباهم، هم الکترونیکشون موجوده هم کاغذی، هم بعضا صوتی. مستندها هم من همرو از گوگل و تلویزیون و اینا دیدم:) اگ خواستین بگین لینکای بعضیاشونو فکنم بتونم بدم بتون

بازم ببخشین خیلی شد:) بوس:-*

2823
2791
2779
2792