2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم نداد وتبریکم بزورگفت ،اخرسرگفت روز مادر مهمه که به مامانم کادوندادم ،،اخه مامانش چن سالی هست تف میکنه روشوهرم محلش نمیده امسال خانم یه ذره بهش اهمیت داده اینم دیگه خداروبنده نیست

اخرشب هم منوواگذارکردبه خدا گرفت خوابید

روز مرد فقط🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪚🪚🪚🪚🪚🪚🪚🪚🪚🪚🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🔪🔪🔪🔪🔪 

واسه منم هیچی نخرید فدا سرم

اما باز خداروشکر تن شون سالم و سلامتِ 🤲🤲

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
منم هیچی نگفت تبریک هم خودم یادش انداختم.از کارتش هم برای خودم لباس و بوت سفارش دادم

خداروشکر کن باز یه کارت دستت میده .شوهر منکه هر ماه رمز کارت یارانه رو عوض میکنه .باورتون میشه .دلم میشکنه

منم روز مرد بهش نمیخام تبریک بگم اگر یادآوری کرد میگم .کادو هم میگم برو دششویی هر چقد دلت میخواد برد ...

بیچاره من پارسال دم عید تولدگرفتم روز مردگرفتم ،اخرش سریه موضوع شب تولدش که تموم شد جلوچشم بچم ام حسابی کتکم زد بعد۱۰ماه هنوز انگشت شصتم دردمیکنه

خداروشکر کن باز یه کارت دستت میده .شوهر منکه هر ماه رمز کارت یارانه رو عوض میکنه .باورتون میشه .دلم ...

رمز دوم و که دیگه نمیشه عوض کنه،ولی کلن تو این فاز نیس همه چیش روعه.ایییی خدا چ‌کارا می‌کنه شوهرت،بابا شریک زندگی همین چ فرقی می‌کنه 😶