2821
2789
عنوان

شقاق مزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 8752 بازدید | 42 پست
عزیزم یه پماد هست که معجزه س واسه ش ،بذارید عکسش رو براتون بذارم  من بعد از سزارین درگیرش شدم ...

ممنون عزیزدلم 

من دکتر بهم پماد رکتول داد و هیدروکورتیزون برای خارشش و تتراستیکلین ‌‌شربت لاکسی ژل و قرص سیلاکس که رکتول رو با اپتیکاتور داخل مقعد تزریق میکردم بعد از دوهفته  بهتر شدم و دفع بدون درد داشتم شروع کردم به کم کردن دوز داروم تا اینکه یه شب یه کیک شکلاتی بزرگ خوردم و فرداش متاسفانه دفع نداشتم و روز بعدش باز پارگی داشتم مجددا به دکتر مراجعه کردم پماد دلتیازم داد و باریج  و پودر اسفرره  و الان یک هفته گذشته با رعایت کامل غذایی و مصرف دارو ببخشید همش اسهال هستم ولیکن زخمش خوب نشده 

تو تشت آب گرمم میشینم پماد باریج و دلتیازم بهم نساخت و له شدم در حدی که دو شب نتونستم بخوابم اینقد التهاب داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یه پماد هست که معجزه س واسه ش ،بذارید عکسش رو براتون بذارم  من بعد از سزارین درگیرش شدم ...

ببخشید که این سوال رو میپرسم شما شقاقتون از داخل بود یا بیرون ؟

این پماد رو فقط بیرون دریچه مقعد باید مالید ؟

ممنون عزیزدلم  من دکتر بهم پماد رکتول داد و هیدروکورتیزون برای خارشش و تتراستیکلین ‌‌شربت لاکس ...

پماد باریج مثل وازلین میمونه ،فقط چرب میکنه .من استفاده کردم و بعدش باید کلی شوینده میزدم تا چربیش بره و  کثیف کاری نشه 

ولی این پماد حلالش آب هست ،

اسهالت هم بخاطر همون روان کننده ها بوده 

این پماد واقعا عالیه .حتما امتحانش کن عزیزم .خیلی شقاق بده .اگه بمونه و ببین چه غذاهایی باعث برگشتش میشه ،من غذاهای پر فیبر که هر چقدرم بجوی له ممیشن باعث میشه برگرده ،البته اگه تو حجم زیاد بخورم 

مث گل کلم خام یا نخود پخته ،نخودچی و....

ببخشید که این سوال رو میپرسم شما شقاقتون از داخل بود یا بیرون ؟ این پماد رو فقط بیرون دریچه مقعد با ...

خواهش میکنم اشکال نداره ،از خروجی مقعد تا یکی دوسانت داخل

نه خودش یه سری داره خیلی باریکه ،روش سوراخ داره ،وارد مقعد میشه و وقتی پماد رو فشار میدی پماد از اون سوراخای ریز میریزه تو 

پماد باریج مثل وازلین میمونه ،فقط چرب میکنه .من استفاده کردم و بعدش باید کلی شوینده میزدم تا چربیش ب ...

نخود رو من خوب جواب میده 

و بروکلی 

اگر خوب بشم تا روزی که زنده ام با تمام وجود دعات میکنم و هرگز فراموش نمیکنم 

خواهش میکنم اشکال نداره ،از خروجی مقعد تا یکی دوسانت داخل نه خودش یه سری داره خیلی باریکه ،روش سورا ...

الان داخل بروشورش خوندم تو نت نوشته بود روی زخم باز استفاده نشه من نمی‌دونم از داخل زخمم باز هست یا بسته 

شما زخمتون باز بود ؟

الان داخل بروشورش خوندم تو نت نوشته بود روی زخم باز استفاده نشه من نمی‌دونم از داخل زخمم باز هست یا ...

اره باز بود .من بروشورش رو نخوندم راستش 

اینقدر درگیرش بودم ،باردارم بودم نمیشد همه چی بخوری 

به خواهرم گفتم اینجوری ام , پماد خریده بود و اور .گفت خودم چند ساله تا اذیت میشم این پماد رو استفاده میکنم 

اره باز بود .من بروشورش رو نخوندم راستش  اینقدر درگیرش بودم ،باردارم بودم نمیشد همه چی بخوری&n ...

آرزو میکنم امشب شما فرشته نجات من باشی و شما رو خدا برام فرستاده باشه 

دیگه خسته شدم از وضعم  من یه زن پر انرژی ایی هستم و از اینکه این موضوع منو زمینگیر و خونه نشین کرده خیلی کلافه ام الان ۳ ماهه تقریبا که درگیرشم دلم برای استخر رفتن یه ذره شده 

الان چند روزی هست مدیتیشن شروع کردم تو خونه گفتم شاید به شل شدن عضلات مقعد کمک کنه 

آرزو میکنم امشب شما فرشته نجات من باشی و شما رو خدا برام فرستاده باشه  دیگه خسته شدم از وضعم & ...

ان شاالله که همینطوره و مشکلتون حل میشه ،خیلی خوشحال میشم اگه کمکی بشه بهت عزیزم 

ان شاالله همیشه با انرژی و‌سالم باشی 

آرزو میکنم امشب شما فرشته نجات من باشی و شما رو خدا برام فرستاده باشه  دیگه خسته شدم از وضعم & ...

برای منم دعاکنید ،که بتونم به خودم کمک کنم دوباره به زندگیم انرژی بدم و از زندگیم انرژی بگیرم 💜

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز