لباس خریدیم واس عقدم چن ماه پیش ولی شرایط جور نبود عقد کنیم. الان یهویی شرایط جور شد و من موندم لباسی که تنگ شده بهم ۴ سانت. ازپشت زیپ میخوره بنظرتون کاری میش کرد؟ لباسمم نامزدم خریده زشت میش نپوشم🥲🥲
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
بخدا منم راضیم ولی خو نمیرسه ۴ سانت گم میاد بسته بشه.
گن بخر و ببند
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
۶ ۷ ماه گزشته قبول نمیکنن ک بعد از لباس من دیگ نداره
خوب با نامزدت برو یکی دیگه بخر اینم بزار دیوار بفروش.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله