2789

بچه بودم خونمون داشت بعد ۶ سال از ترس مامانم خونمونو عوض کردیم در خونه رو کامل آروم باز و بسته میکرد شیر اب باز میزاشت نصف شب میپریدن رو تختمون رو سقف میدویدن همه فامیلامونم دیده بودن ازدواج کردم شوهرمم درگیرش بود فهمیدیم موکل داره و ماجرا ها داشتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اطلاعات چیمو ببرم بالا توروخدا کدوم علمی گفته جن هست

وقتی میگم اطلاعت نداری همینه 😂 برخی از موجودات ماورایی تایید شدن و دانشمندانی هستن در این زمینه و دنیای موازی تئوری میگن و بهش باور دارن 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
وقتی میگم اطلاعت نداری همینه 😂 برخی از موجودات ماورایی تایید شدن و دانشمندانی هستن در این زمینه و د ...

ادمای بیکار در همه زمینه ای پیدا میشن. 

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م
دقیقا همون ک قدیمیا میگن هست. بچه م خییلی کوچیک بود.تازه جمله بندیهاش کامل شده بود جایی رفتیم خونه ق ...

خب نمیشه به حرف یک کودک اکتفا کرد 

من خودم تقریبا یک خاطره دارم مثل همین 

کوچیک بودم تقریبا ۴ ساله اینا از خواب بیدار شدم دیدم مامانم منو خوابونده برای خرید رفته بیرون .بعد تو همون ۱ ساعتی که تو خونه تنها بودم یک موجود زشت که کلش شبیه موشه با بدن پشمی رو حس میکردم  اینقدر جیغ زدم که همسایه بالاییمون زنگ زده بود به مامانم  و اونم زود خودشو رسوند بعد مامانم یادمه شب به بابام میگفت پری ها بچمو اذیت کردن 😂

در صورتی که یک برنامه کودک تو تلویزون میزاشت اون موقع به اسم اقا موشه و خاله سوسکه و ترس من از یک برنامه کودک باعث ایجاد توهم شده بود اینا همش زاده ی ذهن یک بچه ۵ ساله بود من نمیگم وجود نداره وجود داره اما داستان های مادربزرگ ها تغییرات زیادی تو اصل قضیه وارد کرده حتی واسه جن هم دلیل علمی وجود داره 

لطفا اگر کارِتون قضیه مرگ و زندگی هم بود درخواست‌ دوستی‌ ندین!
ادمای بیکار در همه زمینه ای پیدا میشن. 

هر کس باوری داره شما ذهنتو محدود میکنی دلیل بر این نیست همه مثل خودن

اسمشون بیکار نیست اوناهم برا پروژشون زحمت میشکن 

و لطفا دیگه ریپلای نزنید بی احترامی پیش میاد 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
اطلاعات چیمو ببرم بالا توروخدا کدوم علمی گفته جن هست

ببین جن وجود داره اما یک نوع انرژی ماورا طبیعی هست که اسمشو گذاشتن  من پدرم یک مدت درگیر کلاس های علوم عرفان و هیپنوتیزم و اینا بود استادشون بهشون گفته بود در مراحل بالاتر چله نشینی و اینا میتونی به انرژی دست پیدا کنی که کمکت میکنه اگاه میشی و خیلی اطلاعات از اینده پیدا میکنی و از بیشتر چیزا خبر دار میشی که مثلا در زبان ساده قدیمیا داشته میگفته موکل دار میشی که اون همه چیزو بهت میگه 

که  اینکارو تو هندوها زیاد رواج داره وقتی چاکراهاشونو باز میکنن و چله نشینی میکنن تقریبا به همچین انرژی هایی دست پیدا میکنن 

من دو مورد تو فامیلمون دیدم که از نظر علمی هم پیش رفتن 

ولی یکییشون بر اثر سرطان فوت کرد چون ارتباط با دنیای ماورا روی جسم انسان به شدت اثرات جبران ناپذیری داره و اون یکی فامیلمون هم از شنیدن حقایق تاب نیاورد و سریع این کارو گذاشت کنار

لطفا اگر کارِتون قضیه مرگ و زندگی هم بود درخواست‌ دوستی‌ ندین!
هر کس باوری داره شما ذهنتو محدود میکنی دلیل بر این نیست همه مثل خودن اسمشون بیکار نیست اوناهم برا پ ...

یه فرقی هست بین علم و خرافات. کسی که پیگیر خرافاته بیکاره. مخالفت با این چیزا محدودیت هم نیست عقل سلیمه. دیگه ریپلای نمیزنم‌ باشه

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م