2789
تعریف کردن یابگم؟

اونو گفتن 

جیش چرخشی ماجراش چیه¿

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
خانومه به شوهرش میگفت نصاب؟🤣

نه یکی اومد تعریف کرد. که رفتیم مهمونی و خانوم خونه میره سرویس اینو میگه به شوهرش

و بعد تعریف کاربر این لقب رو نی نی سایت داد بهش😂

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه یکی اومد تعریف کرد. که رفتیم مهمونی و خانوم خونه میره سرویس اینو میگه به شوهرش و بعد تعریف کاربر ...

مرسی معلومه که توی تاپیکش حضور داشتی 😂😂❤️

الویه چجوری این لقب قشنگ رو گرفت 

مرسی معلومه که توی تاپیکش حضور داشتی 😂😂❤️ الویه چجوری این لقب قشنگ رو گرفت 

اسم کاربریش اقدس بعدشم چند تا عدد بود

تو یکی از تاپیک ها کامنت گذاشت این کارو کردم شوهرم با نون لواش و ...

بعد اینم توسط نی نی سایت شد اقدس الویه😂😂

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

مرسی حیف من هیچوقت توی تاپیک های اینجوری نبود جز گل بهار

چندسال پیشه من یه کاربری دیگه داشتم قدیمیه

الانم تاپیکای خنده دارخیلی هست مث تاپیک گوز که زده بودن

قد167 وزن76وزن دلخواه 67

دیگه تاپیک زدی تا دو روز همه تاپیک درباره اینا میزنن 😑😂

نه یکی اومد تعریف کرد. که رفتیم مهمونی و خانوم خونه میره سرویس اینو میگه به شوهرش و بعد تعریف کاربر ...

اون تاپیک یادته خانمه میگفت خوکچم تپل شده بعد باز گفت الان یه بچه دنیا آورد؟تا چندوقت توپربازدیدابود؟؟

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
اون تاپیک یادته خانمه میگفت خوکچم تپل شده بعد باز گفت الان یه بچه دنیا آورد؟تا چندوقت توپربازدیدابود ...

آره یادمه😂

میگفت بعد زایمان هنوز شکمش باد داره امکان داره هنوزم باردار باشه😂🤦‍♀️