2777
2789
عنوان

بچه کپی باباشه 🤣❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دختدم ترکیبی از خودمو باباشه. خانواده شوهرم نوه هایی ک شبیه پسرا خودشونه رو دوس دارن. پسر برادرشو ...

چرا واقعا

ما اصلا اینطوری نیستیم ولی خانواده شوهرم اینطورین 

مثلا جاریم دوتا پسر داره هر دوتا کپ مامانشونن شوهرم میگه دوستشون ندارم اصلا به برادرم نرفتن

پسرای من کپ پدرشونن انگار نه انگار من مادرشونم شوهرم خیلی دوست داره ولی انقد دوست دارم دختر داشته باشم کپ خودم باشه

خواهرم دوتا دختر داره یکیش کپ خودشه یکیش کپ باباش واسه ما فرقی نداره همه رو عاشقشونیم ولی خانواده شوهرم اونام دوستشون دارن ولی از پشت سر میگن اصلا شبیه برادرمون نیستن کپ مامانشونن 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

من بچه ندارم اما فتوکپی پدرم شدم 😅

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

دختر من از زیر دماغ به باباش رفته از دماغ به بالا شکل خودمه 

بعد من موهام مشکی اون خرمایی من سبزه اون سفید

دستاش به من تقریبا رفته پاهاش مثل باباشه...

آخ کاش پسرم چشماش مثل باباش سبز باشه😁

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬